Recent content by Juh@

  1. Juh@

    Bromsslang Race eller Orginal?

    Kan inte påstå att jag tagit illa upp
  2. Juh@

    Bromsslang Race eller Orginal?

    Köpt lyften från http://axxon.se/mcdelar/depastod.html Framgaffeln är Öhlins för Zx10r 2011-2015, men den passar förutom att jag fick byta till bromsok med bultavstånd 108 mm som det är på 2011-2015 (2016- har 100 mm) Lackad är inte heller rätt, allt är kolfiber ????
  3. Juh@

    Bromsslang Race eller Orginal?

    Den ena går ju rakt ner och den till vänster sida drog jag fast i nedre gaffelkronan och sedan längs gaffelbenet ner. Mätningen gjorde jag med ett snöre som jag drog den önskade dragningen, längden blev perfekt. Det viktiga är oavsett dragning är att du fäster slangarna så att de inte kan skava...
  4. Juh@

    Bromsslang Race eller Orginal?

    Kan vara min du såg (men kalla inte den målad), mitt garagegolv lutar också men inte lika mycket som ditt verkar göra. Det är låsning på hjulen så det är inge risk att den rullar iväg. På min har jag 2 separata till oken bromsslangar från S-racing, fungerar enkelt att mäta och beställa därifrån.
  5. Juh@

    Köpa repsatser till bromsok och huvudcylinder

    Jag har handlat flera gånger från http://www.s-racing.se/index.php och varit mycket nöjd :)
  6. Juh@

    Kawasaki Ninja H2/H2R

    Kolla på Woolich som nämnde tidigare, erkänt duktiga.
  7. Juh@

    Kawasaki Ninja H2/H2R

    Lite sent svar, men ska man flasha så är https://www.woolichracing.com/products/kawasaki/h2/kawasaki-h2-ecu-flashing.aspx utmärkt. Har gjort det på min zx10r-2016. Baggis att montera själv, sen kan du mappa/bänka hos vem du vill eller ladda ner färdiga mappar som andra gjort (inte lika bra).
  8. Juh@

    Video Tom Cruise Mc i nya Top Gun filmen!

    Det är nästa rätt, i filmen så är det GPZ 750 R, hade själv en GPZ900 -84 :yoparty
  9. Juh@

    Racing kylarvätska. Var?

    Har man kondenstumlare så tar man destvattnet den vägen. Vanligt vatten kan fungera utmärkt, men det beror på vattenkvaliteten i kranen (som varierar mycket). Fint trådlyft :)
  10. Juh@

    Bra, billiga och kvalitativa verktyg?

    Har Kamasalådan liknande den på bilden, allt fungerar perfekt fortfarande efter 30 år. Har kompletterat med Bacho, det enda som irriterar med den är den extra hållaren för fasta nycklar. Båda bra köp!
  11. Juh@

    ZX10R-tråden

    Kemisk metall lär hålla utan problem. Kör vidare, hitta en ny tank och då du hittat en så har du den gamla som reserv.
  12. Juh@

    Airbag för racebruk

    Köpte Alpinestars. Kommer kunna laddas om i Sverige efter krash. Löstagbar väst i skinnstället (sitter fast med karborre och dragkedjor). Har 2 patroner så man kan krascha 2 ggr innan den måste in på omladdning. Inget batteribyte, men laddas efter 3-4 dagars körning. Underhållsladdas 1...
  13. Juh@

    Helite Airvest, erfarenheter?

    Som den levereras så aktiveras inte i lägre hastighet än ca 80 km/h och går i viloläge igen efter en stund i lägre hastighet. Så om du kör i stan eller lugnt på 70-väg så kanske man inte har något skydd fast man tror det.
  14. Juh@

    Helite Airvest, erfarenheter?

    Enligt uppgift så går den att programmera om för gata utan problem. Kolla med Bike Trollhättan.
  15. Juh@

    Wsbk 2017

    Som andra påpekat så börjar han bli lite gammal och som du skrev så har han 2-årskontrakt med Kawasaki som gärna behåller honom. Hade han varit hos någon av fabrikaten som kör MotoGP så hade nog dörren varit öppen för länge sedan.
Top