Recent content by J.O.B

  1. J.O.B

    Körningar

    Hörde det skulle vara körning från stortorget imorgon, 2013-04-14 Kl. 1300.
  2. J.O.B

    Välkomna till Riskokarnas egna forum!

    Någon som ska ner till sydligare breddgrader. Jag snackar Lund/Malmö med omnejd de närmaste dagarna. Iså fall har jag två små detaljer som gärna åker med. Detaljerna finns i Ängelholm.
  3. J.O.B

    Hoj Köp

    Har det blivet något köp?:confused:
  4. J.O.B

    Körningar

    Eller de sura vägbeläggningarna som har kommit upp efter tö. Kan oxå vara att ni kör samma rundor, jag vet ju inte var ni varit. :krama saknar er. Kävlinge SUGER!!!:va
  5. J.O.B

    Körningar

    Känns lite tråkigt, men jag hade gjort mig av med henne på ett riktigt sätt. Men Jon, detta hör ej hemma under tråden, "körningar"
  6. J.O.B

    Spamtråden för Riskokarna

    Ja, det var igår det.:tuttar Numer Kävlingebo, så då blir det en dialekt till att lära sig, eller :huvet
  7. J.O.B

    Körningar

    Var det nöjeskörning eller ren nödvändig vända, med ett piss vid varje lyktstolpe? :D
  8. J.O.B

    Spamtråden för Riskokarna

    Annars kan man fixa en spetta :tuttar som åker med, så slipper man tänka på cuts.
  9. J.O.B

    Spamtråden för Riskokarna

    :tummenupp Trode du tog dig en tur med S1000rr, "the black one". Hur gick det för övrigt.
  10. J.O.B

    Körningar

    NST reportaget :tummenupp Körde en nostalgitripp till NST reportaget om våra körningar, fick några goda skratt. Men så blev jag nyfiken på några personer, som hade svårt att hitta oss på forumet. Bl.a. Bal och norpis12. Är det någon av de nya som döket upp? "Over and out".
  11. J.O.B

    Spamtråden för Riskokarna

    Äntligen har spamtråden kommit igång. Kan det vara på grund av vädret. Men jag undrar var Jimmy tagit vägen. Någon som har sätt honom. Eller övar han på högfarsttest utanför någon skola bakon en Volvo BM 2654?
  12. J.O.B

    Spamtråden för Riskokarna

    Tunghäfta. Nu vågar jag inte skriva ett ända inlägg. :glömdet Dessvärre, har jag skadat mig igen:huvet, dock ingen "Albertans" denna gång. Vi ses flickor.
  13. J.O.B

    Spamtråden för Riskokarna

    Vettig, tja, det trode jag alla viste: Ska man köra suzuki måste man vara två, en som drar och en som puttar på. Ha Men vist är alla välkomna, eller hur "Kriss"
  14. J.O.B

    Körningar

    Köra sjörundan eller såsen redan i mars. Nä det tror jag inte ni ska. Isen har nog inte töat förrän i maj, sen ska grusen bort efter det. Passar wilcan dock med lite grus-sprut. Räkna med den rundan lite senare. Den som väntar på något gott.... Jag gissar på att ni träffas på torget, tar en...
  15. J.O.B

    Spamtråden för Riskokarna

    Otroligt vad ni är roliga. Känns gött. Vad har Jimmy köpt för något? Står i valet och kvalet om jag ska ringa på SPettan som andré tipsade. Någon som vet var man kan köpa en kattkorg till en S1000rr? Den ska hälst sitta på toppkåpan enligt ägaren till katten.
Top