Recent content by ingern

  1. ingern

    Supermoto i Umeå

    Har varit borta ett tag och inte riktigt varit med i tråden... Gokartbanan skulle vara helt underbar (eftersom det är det klart bästa alternativet och även det enda alternativet). Skulle man inte kunna prata med någon om ett krav på kraschpuckar och därmed tillåtelse att köra på banan? En hoj...
  2. ingern

    Supermoto i Umeå

    Finns det någonstans man kan köra supermoto i Umeå (bana)?
  3. ingern

    Privatannonstråden Umeå!

    Önskas köpa: Billigt skinnställ och hjälm (hjälmstorlek ~XS-M). Skinnstället bör gå på en smal 180cm man, skick och storlek har i övrigt ingen större betydelse då de skall användas i "skräpsyfte". PMa om ni har något att erbjuda/som ligger och skräpar.
  4. ingern

    Privatannonstråden Umeå!

    Någon som vill dela garage på tunnelbacken? Det är varmgarage och kostar 424-580/månad, storlek 13-19kvm. Söker ett för tillfället och vill gärna ha någon att dela med. Hör av dig om du är intresserad!
  5. ingern

    Privatannonstråden Umeå!

    Samma sak i vinter! Hör gärna av dig om du har något.
  6. ingern

    Privatannonstråden Umeå!

    Önskas hyra: Garageplats för min hoj, delar gärna garage. Hör av dig om du har plats för en hoj till så kommer vi nog överens om en månadshyra :)
  7. ingern

    Film: Enduro KTM 525 hjälmkamera test (Vholdr ContourHD 720p)

    Oh ja! Var till stor del skoterled med (vintertid dvs), gäller bara o vara ute vid rätt tid för o undvika eventuella arga vandrare :) Videoklippet är helt oredigerat. Men det följer med ett program med kameran som det går o klippa och mecka lite med, har däremot inte haft tid med något sådant...
  8. ingern

    Film: Enduro KTM 525 hjälmkamera test (Vholdr ContourHD 720p)

    http://www.youtube.com/watch?v=q3UseljVPVY Var en mycket rolig investering! Kvaliteten blev dock sämre efter uppladdning på youtube. Nu verkar det finnas en som filmar i 1080p också. (Tips: Om du är student eller har någon student du kan utnyttja så kostar kameran bara 1940 kr på dustinhome)...
  9. ingern

    Däcktryck??

    Ska ut o köra roadracingbana idag.. Vad ska man satsa på för lufttryck i högre hastigheter? Körde mellan 70 km/h och 170 km/h förra gången på samma bana, och upp till 160 km/h i svängarna. Motardslick sitter framme men jag har precis satt på ett roadracingdäck bak.
  10. ingern

    Förändringar på 525 exc

    03-07 är väl samma hoj?
  11. ingern

    KTM vs Husaberg?

    Det har varit i princip samma hoj fram till 07 (från 02? eller 03? någon kanske har bättre information här..) men 08 är en "ny hoj", rätta till mig om jag har fel. EXC har elstart, inte SX.
  12. ingern

    Åka utan kedjestyrare?

    (offtopic) En bekant som förlorade 2 halva fingrar precis där! Vilket ju är lite klumpigt gjort också, men en sak att hålla i bakhuvet kanske :)
  13. ingern

    Privatannonstråden Umeå!

    Önskas köpa: - Begagnad (vanlig) cykel - Förmånliga långskaftade handskar, gärna med bra skydd också. storlek M~L. Svart/gråskala eller eventuellt blåa. Något i stil med dessa: Skicka PM med telefonnummer så ringer jag upp!
  14. ingern

    kan ingen?

    Annars så finns det ju www.ktmtalk.com också ;)
  15. ingern

    missnöjd med mitt köp!!!

    6-kolvare lär väl ändå inte behövas på en hoj som väger ~115kg (torrvikt)? 4-kolvigt ok skulle jag nog satsa på. Kör själv med 4-kolvigt ok, inkluderande bana och har aldrig lagt märke till att de skulle ha överhettats, och rumpan lyfter på sig bara du pillar lite med ett finger. Men vad vet...
Top