Recent content by Honda ns125r2

  1. Sprängskiss till cr125-88

    Någon som har en sprängskiss till växellådan ??
  2. BYE BYE 125cc

    ok är den 25kw eller ?? Min blev ruskit slö när jag stöp den !! varvar bara fint upp till 6 tusen och sen segar den. ska plocka ut strypningarna till vintern. kändes som 125:an drog bättre ju ! :zpy
  3. BYE BYE 125cc

    fin HOj ! faan måste plåta min nån dag. har du fixat kortet än ?
  4. BYE BYE 125cc

    nej nej har inte kortet än. jag väntar på uppkörning ,,13 aug eller tidigare om någon avbokar. 400cc rulez :fakta
  5. BYE BYE 125cc

    Så Jävla lycklig.. fick hem min nya hoj i går ..en VFR400R -90 Jag är helt kär !!! är det någon som vill köpa min 125:a ?? helt nyrenoverad i motorn plus massa annat skojs! BILDER KOMMER!!
  6. Angående Slipon

    Jag undrar om det finns några bra slipon att slunga på min (snart min ) vfr400r ?? Är inte så high på det där med slipon. måste man ha ett modellanpassat eller ?? NeeD Help !!
  7. Vilken typ av hoj?

    oj oj oj jag var och kollade på MIN vfr400r igår !! fy fan vilken schyst hoj. om någon vill köpa en sån eller en cbr 250, så säg till så får ni nummret till gubben i fråga..
  8. Vilken typ av hoj?

    Jag ska kolla på en vfr400 i morgon !!!
  9. Sport mot offroad

    Jag börjar mer och mer bli sugen på en offroad, sugen på att bränna i skogen . Därför undrar jag om någon med en fin offroad är sugen på en fin, totalt motor-renoverad R2:a jag vet att det finns en "bytes tråd " men skulle inte få något seriöst svar där.
  10. TZR vs NSR...

    men om man däremot pratar om en ns125r2 .. Då pratar vi kvalité och prestanda grappen !!!!! :tummenupp :tummenupp
  11. Depåstöd

    Jävla martin timmel !!! Det såg ju fabriksgjort ut ju
  12. Bilder på RG:n

    Tror inte att den kommer att göra 30 km till efter 5:an växlarna ligger välldigt tätt (i alla fall på min) min gör högst 10 km snabbare när jag slungar i 6:an !
  13. Mecka med vätskyldt

    jag har ialla fall en skruv vid cyllen för att tömma !! märkte av den när jag fyllde med vatten efter renovering att den då inte satt i ... vatten överallt !! :finger :finger :finger
  14. Krosspostar lite

    funkar för mej hördes inte allt för mycket dra på lite nästa gång :D
  15. Honda VFR 400

    Är det någon som har någon erfarenhet av nån sån ? Farsan kände nån gubbe som inporterar sånna . och jag blev lite sugen å skaffa en sån somm första mellanklass hoj ! skulle va kul å hhöra om nån vet nåt om den !
Top