Recent content by HansEman

  1. HansEman

    Aprilia SXV

    Har inte hunnit köra så mycket med Husqvarnan än, men är helt klart en hoj som passar mig fint, ville prova något nytt, hade haft Aprilian i drygt 10 år så det var dags :)
  2. HansEman

    Aprilia SXV

    Grattis till en grym hoj, såg du mitt pm i december?
  3. HansEman

    Aprilia SXV

    Jag har Aprilia original fram och bakbromsbelägg och o-ring/packboxsats till vattenpumpen och kraschpuckar liggandes, något som du eller någon annan här behöver?
  4. HansEman

    Aprilia SXV

    :tummenupp
  5. HansEman

    Aprilia SXV

    Funkade det?
  6. HansEman

    Aprilia SXV

    Har för mig att hastighetsmätaren mm försvann för mig med en gång i tiden, prova att koppla loss batteriet i ett par minuter, sedan är allt ok om du har tur :)
  7. HansEman

    Vilken motorolja till Aprilia sxv 550?

    jag har kört dryga 1100 mil på Q8 SBK Racing 15-50 köpt här. http://www.ica.se/Butikssidor/Nara/Ale/Svenssons-Livs-Alvhem-1805/Smorjmedel-mm/ Bra pris i lösvikt, funkar även i växellådan för mig, vill minnas att någon på forumet hade problem med kopplingen med den oljan men för mig har det...
  8. HansEman

    Slangstorlek?

    Ska byta däck på motarden och tänkte passa på och byta slangar samtidigt, funderar på om jag fick tag på för smala slangar? Jag har 120/70-17 och 180/55-17 däck och slangarna jag köpte är 3.00-3.25 och 4.50-5.20! Vad tror ni om det?
  9. HansEman

    Aprilia SXV

    Prova startkablar så kan du utesluta batteriet, kolla även så inte bensinslangen ligger i kläm!
  10. HansEman

    Agip dekaler, dekaltrimma?

    http://stores.ebay.com/srsigndesign-decals-graphics_Other_W0QQ_fsubZ1QQ_sidZ157891238?_nkw=agip
  11. HansEman

    Aprilia SXV

    Här sitter det ett Pirelli MT21 140/80-18" på och det är inget problem med utrymme. Bakfälgen är även köpt på www.talon.at Fram standard RXV
  12. HansEman

    Aprilia SXV

    Speedgear hade startmotor på hyllan när min gav upp.
  13. HansEman

    Aprilia SXV

    Jag köpte här http://www.talon.at/lagerliste/aprilia/sxv_motocross.html Har 18" bak och har inte provat med dubb ännu. Fram vanlig RXV fälg. I denna tråd finns det en snubbe du kan beställa fina dekalkit av, har inte gjort det själv men folk verkar nöjda...
  14. HansEman

    Tips på TV-serier.. Igen.

    Har du inte kollat sleeper cell så gör det.
  15. HansEman

    Aprilia SXV

    Jag beställde bakfälg här. http://www.talon.at/lagerliste/aprilia/sxv_motocross_hinten_21518_standard_ohneruckdaempfer_silber.html#komplettrad Fram funkar som Marcus56 säger RXV orginal, bara att ha en distans på ca 5mm och även skimsa ut bromsskivan lika mycket.
Top