Recent content by Haell

  1. Haell

    Samåkning Filip Backlund Trackdays Gelleråsen 26-27 Aug

    Tjena Filip o Rasorblade, tack för svaren :) Jag har varit i kontakt med Rash och vi kanske kan lösa något ihop eventuellt!
  2. Haell

    Samåkning Filip Backlund Trackdays Gelleråsen 26-27 Aug

    Söker reskamrater från Göteborg med omnejd till Filip Backlund Trackdays 26-27 Aug! Min förhoppning är att kunna hyra skåpbil eller dela ett flak med någon. Jag är själv uppskriven på den 27:e; men jag kan tänka mig att boka den 26:e också om intresse finns. Väl mött // Carl
  3. Haell

    Bankörning & RR

    Tjena alla! Skall på Filip Backlund Track days på Gelleråsen den 26-27 Aug. Någon mer som skall dit? Hade varit grymt att samordna/dela på någon form av transport i så fall. Väl mött!
  4. Haell

    Filip Backlund Trackdays 2015 - Nu ligger alla nya datum och roligheter uppe på hemsi

    Jag skall kolla på jobbet om det funkar. Är du uppskriven på båda dagarna?
  5. Haell

    Filip Backlund Trackdays 2015 - Nu ligger alla nya datum och roligheter uppe på hemsi

    Ser fram mot detta! :) Söker resekamrater/transport från Göteborg med omnejd till FB Trackdays på Gelleråsen 26-27 Augusti. Självfallet betalas hyra/del av kostnad enl. överenskommelse.
  6. Haell

    Köp/Sälj/Byt/Skänkes! LÄS FÖRSTA INLÄGGET!!!

    Gsx-r 750 K5 Intresserad av ett byte? Måste motvilligt byta/sälja till något billigare i F-premie... Sugen på Motard! Blocket: http://www.blocket.se/vi/17471756.htm?ca=15_s Inte helt omöjligt att en SH-rabatt kan ges ;) PM:a!
  7. Haell

    Var det du???

    Svart hoj (Fazer?) runt 22:20-40 snåret. Nya Allén mellan Gamla teatern till precis efter järntorget. Var det du? Hälsningar från de 2 gula bågarna!
  8. Haell

    Var det du???

    Heh, Högsbo har alltid haft fina gömställen vill jag minnas sedan gamla moppe tiden :) Var det uppe nära Ruddalen då?
  9. Haell

    MC stulen

    Jag vet inte om det är samma, men jag "quotar" från "var det du.." tråden. Hoppas allt löser sig..
  10. Haell

    Var det du???

    Det var på eftermiddagen mellan 14-15. På leden (Oscarsleden?) i riktning mot götatunneln, under statyn med kvinnan som står på en hög pelare och blickar ut över havet, Typ i svängen under sjöfartsmuseet och Henriksbergskrogen . Föraren hade enbart hjälm som skyddsutrustning. -Av kroppsform och...
  11. Haell

    Var det du???

    Nån snubbe jag såg ungefär vid stena-terminalerna (14-15tiden) på vad jag kunde tyda en svart/röd cbr av äldre modell... Hans ställ bestod av shorts och blå flanell-skjorta. Vem kan det vara?
  12. Haell

    Var det du???

    Såg en Blåvit gixxer samt en grå? Ninja vid rödljusen utanför Franks korvkiosk vid centralstationen runt 23-tiden. Någon/Båda med varsin passagerare.... Några minuter senare kommer ytterligare, vad jag tolkar som en Ninja, Helsvart-aktig. Vare ni?
  13. Haell

    Billiga reservdelar till GSX-R K5

    Hejsan alla! Jag har varit ute och letat efter en passagerarsadel till min GSX-R 750 K5. Jag började med det första logiska och tog reda på vad en sådan skulle kosta ny hos en auktoriserad Suzuki-handlare. Svaret jag fick om jag minns det rätt var ca 2600:-. På tok för mycket för en plastbit...
  14. Haell

    Köp/Sälj/Byt/Skänkes! LÄS FÖRSTA INLÄGGET!!!

    Köpes Passagerarsadel som passar till Suzuki GSX-R K5 (750) Skicket på den spelar inte stor roll.. Bara priset... Kom igen nu! Någon som känner sig manad? :)
  15. Haell

    Var det du???

    Blev uppjagad av en blå moviestar gixxer i går kväll 18-19 tiden vid götaplatsen-heden. Snackades vid lite och han hade problem med att den bubblade och att ngn varningslampa blinkade. Tänkte bara återkoppla och se om han kommit på vad felet var/är? Annars var det en annan samma dag fast...
Top