Recent content by gunther

  1. gunther

    Sökes: bilder från SMC KNIX på Rörken den 17:e augusti 2014

    Hepp! Såg minsann att det fanns någon som var ute i gräset och sprang och fotograferade när vi körde. Man är ju lite sugen på att få se resultatet - någon som vet vem det var alt. är det någon som känner sig manad att lägga upp något? =)
  2. gunther

    Film KNIX Tuvängen 2013-08-25, blå grupp

    Tyvärr enbart tre pass den här dagen, därav bara tre filmer. Pass 1/3 Pass 2/3 Pass 3/3
  3. gunther

    Upprepade stöldförsök i Sundbyberg, Stockholm

    Igår upptäckte jag att den kätting som suttit runt framhjulet på en av hojarna vid stöldförsöken blivit itusågad. Inte klippt, utan sågad med någon form av motoriserad klinga, gissningsvis en sliprondell på en Dremel eller liknande verktyg.
  4. gunther

    Upprepade stöldförsök i Sundbyberg, Stockholm

    Inför vintern är inte problemet så jättestort eftersom dom kommer hamna i FMCKs garage, det är väl mer en fråga för framtiden och jag är osäker på om det blir supersmidigt att slanga upp för tre trappor med hojen varje dag. ;) Men ja, hade vi inte haft något vinteralternativ så hade jag...
  5. gunther

    Upprepade stöldförsök i Sundbyberg, Stockholm

    Bra jäkla sugen! Det trodde jag med och eftersom vi klarat oss såpass länge som vi har gjort så kändes det ändå rätt OK. Sannolikt rör det sig om en okunnig amatör med tanke på att dom inte ens fått upp styrlåset på en av hojarna efter att dom ryckt ur låscylindern. En uppgift bärgaren fixade...
  6. gunther

    Upprepade stöldförsök i Sundbyberg, Stockholm

    Vi har nu råkat ut för att min och sambons samtliga hojar har utsatts för stöldförsök. Det här är på en privat parkeringsplats (inte garage) i centrala Sundbyberg som ung. 50% av de boende i huset har utsikt över. Första hojen försökte dom ta i helgen när vi hade våra offroad:are borta på...
  7. gunther

    Triump Tiger 800(XC)-tråden

    Ny dämpare och mappning är det som gäller. Originalet är stängt, om man inte är duktig på att svetsa förstås. Men jag gissar att det inte var det du tänkte dig. ;)
  8. gunther

    Reparera en punktering

    Däckproffsen i Sundbyberg. 'nuff said.
  9. gunther

    Yamaha R6 låter som ett tröskverk [Video]

    Varför helrenovera en motor efter 2300 mil? Min hoj har gått 4100 mil och den spinner så fint så utan att ha renoverats. Inte ens en ventiljustering har behövts.
  10. gunther

    Triump Tiger 800(XC)-tråden

    Jag har inte haft det själv, men det sägs vara detonationer av oförbränt bränsle i katalysatorn som låter. Kika på tiger800.co.uk, vill minnas att det finns en eller ett par trådar om detta fenomen där. Arrow eller original? Rätt map?
  11. gunther

    Vad har ni för erfaranhet av Verkstaden på Lelles MC?

    Deras Triumph-mekaniker (och tillika säljare) Stefan Berlin kan jag bara ge ros! Däremot har han slutat nu och mig veterligen har dom inte fått tag på någon ny anställd som är Triumph-auktoriserad.
  12. gunther

    Triump Tiger 800(XC)-tråden

    Stämmer! Ingen justering behövdes. Mycket sympatiskt av min motor. :)
  13. gunther

    Bild & Video Hällavägen, 2,8 km kurvorgie...

    Har du använt dig av youtubes anti-skak-funktion? Man blir ju helt elastisk i synnerven av det där. :)
  14. gunther

    Video Motard gatåka

    Gissar på att du använder iPhone eller iPad? Jag har iaf samma problem från min iPad.
  15. gunther

    Klartecken från polis, riskerar att dömas för häleri ändå

    Man kan ju säga så här: hade jag gett mig på att köpa något som är avreggat och då kolla upp dess "renhet" avseende stöld osv så hade jag nog också vänt mig till polisen. Det är ju trots allt dom som ska hitta tjuvarna och göra utredningarna, inte transportstyrelsen. "Tjuv och polis" liksom...
Top