Recent content by goma

  1. goma

    Triump Tiger 800(XC)-tråden

    Rekommenderar Conti Tkc 70, fungerar nästan lika bra på grus som Tkc 80 men är helt överlägsna på asfalt och riktigt bra på våt asfalt. 350 mil alptouring och de är inte mätbart slitna jämfört med 80 däcken som knappt höll 200 mil, betydligt tystare också men rensar inte lera då det är ett helt...
  2. goma

    Triump Tiger 800(XC)-tråden

    xc:n blir bättre val ju sämre väg du har tänkt att du ska åka på. Särskilt om du har matchande däck. Kan starkt rekommendera tiger 800 xc med Conti TKC70 däck för allt från grusbus till alptouring.
  3. goma

    Aprilia Tuono V4

    Kanske långsökt men jag har varit med om att banjobultens hål uppe vid handtaget bottnat i läge så att passagen är neråt, då kan man få en envis luftbubbla som är närmast omöjlig att få bort när bulten är en hög punkt. Normalt går luften uppåt och luftar sig självt upp i behållaren men just här...
  4. goma

    Aprilia Tuono V4

    Tack för svar, då är hojen lite lättare nu:tummenupp Dags att hålla tummarna för Savadori i Superbike VM på Misano
  5. goma

    Aprilia Tuono V4

    Bytte drev från 16 till 15 på min V4 igår. Såg då att originaldrevet hade gummi på båda sidor, vet någon vilken funktion det fyller? Och behövs det?
  6. goma

    Triump Tiger 800(XC)-tråden

    Håller med om att det är lugnt här, enda förklaringen är att alla Tiger 800 Xc är ute och drar istället för att hänga i ett forum. Absolut roligaste och mest användbara hoj jag ägt. Var uppe i Värmland på en grussafari och kan inte tänka mig bättre hoj, perfekt balans och motor för att skicka...
  7. goma

    GSX-R 1000 K7-tråden

    Hej Någon här som har erfarenhet av kinaplast till suzukin. Och finns det plast skal till tanken? Blir ju begränsat urval om man måste välja något som matchar tanken, omlackering är ingen lösning för man vill ju kunna plocka på original.
  8. goma

    Superduke-tråden

    Kul med fler SuperDuke i närheten. Min finns i Götene.
  9. goma

    Bandagar oktober?

    Är det mer wet race med regndäck du är ute efter?:) Gick ju riktigt bra på Kinnekulle i regnet. Vill Du öka svårighetsgraden kanske det går att hyra halkbanan:rock
  10. goma

    Rapido mck kinnekulle 2014-08-05

    Tack för bilderna, starkt att lämna regnskyddet för att plåta!
  11. goma

    Kinnekulle 4-5 augusti med Rapido MCK

    Tack Rapido för två trevliga dagar på Kinnekulle, jag kommer gärna tillbaka nästa år. /Göran
  12. goma

    Superduke-tråden

    Håller med Rasorblade, Dunlop Sportsmart 2 är mycket bra på bana och väg, verkar hålla rätt bra med och har ok fäste även kalla på gatan.
  13. goma

    Superduke-tråden

    Någon mer som har oljeläckage vid kopplingen på sin SuperDuke? Ingen stor grej men det fuktar igenom lite olja, misstänker packbox vid kopplingsstången. Det är inte slavcylindern, den är bytt mot en Oberon och det är motorolja som läcker. Tips någon?
  14. goma

    KTM-dagen Gelleråsen 27/5

    Stort tack till gänget i klubben som gjorde det möjligt för oss att åka hoj på Gelleråsen.
  15. goma

    Superduke-tråden

    Beställt. Blå cylinder och svart platta blir nog fint och säkert betydligt bättre. Hoppas jag får prylarna i veckan så det inte strular till Gelleråsen. Hittade fina bar ends backspeglar också:-) Tack för tipset!
Top