Recent content by Frisken08

  1. Frisken08

    Bild Bulten 2014-09-03

    Jag fastnade på en bild såg jag, kan man få den skickad i högupplöst kvalité kanske? :) Tack för riktigt snygga bilder:)
  2. Frisken08

    Bulten 140817

    tack för fina bilder, det är väldigt uppskattat:)
  3. Frisken08

    SMC Knix Tuvängen 140809

    Tack för riktigt bra bilder:)
  4. Frisken08

    ER6-tråden

    Tjena, jag tänkte köpa mig en ER6n och letar och letar men hittar ingen i sthlms området runt 30 med abs, det behöver inte nödvändigtvis vara abs men helst. Annars är jag inte så kräsen på färgen men jag är kort,160 cm så en sänkt sadel vore egentligen det ultimata. tänkte bara att om någon ska...
  5. Frisken08

    Vila i frid, Jennifer..

    Du vet väl om att jag alltid hoppas på att få se dig igen
  6. Frisken08

    Vila i frid, Jennifer..

    Jag vet precis vad som hände. det var ej hennes pojkvän som låg bakom. mycket stämmer men inte allt. Jag vill bara berätta för alla som undrar att hon led inte en enda sekund, hon dog direkt. det känns skönt att hon inte led!
  7. Frisken08

    Vila i frid, Jennifer..

    jag behöver dig hjärtat mitt
  8. Frisken08

    Vila i frid, Jennifer..

    Sov gott min jennie. fan dig, du lovade ju att vi skulle träffas på torsdagen men varför tog du hojen? jag saknar dig så de gör ont. varje dag gråter jag, jag kan inte förstå att min andra hälft har tagit ifrån mig. jag drömde att du ringde..men när jag svarade va de inte du:( min älskade vän...
  9. Frisken08

    Vila i frid, Jennifer..

    Varför åkte du jennie? varför? vi hade så mycke framför oss. hur ska ja klara mig utan dig? ja behöver dig. hur kunde detta hända? vad hände hjärtat? vad gick fel denna onsdagskväll?? ja saknar dig oerhört mycket. du va min bästa vän! Vila i frid hjärtat.
  10. Frisken08

    Vila i frid, Jennifer..

    vila i frid hjärtat mitt. jag älskar dig min bästa vän!
Top