Recent content by Freedom

  1. Trängselskatt i Göteborg

    Jävligt lång tråd som handlar om nåt som inte drabbar MC-kollektivet, trodde detta var ett forum om motorcyklar och allt runt om kring det.
  2. Video Snöskoter gamla stan

    Vad jag fått höra så råder det generellt skoterföbud i Stockholms län så även om han dragit runt på ett gärde i Södertälje så är det torsk.
  3. Ny forumdel

    Stöder förslaget till 100%
  4. Skulle du bytt denna kolv?

    Inte skulle jag byta kolven med det lilla som man ser från bilderna, om kolven är repfri nedanför oljeringen och cylindern ser okej ut så är ett kolvbyte onödigt.
  5. Ockelfelt vs Mårtensson

    Stort grattis Lukas!
  6. Ockelfelt vs Mårtensson

    I helgen avgörs det vem som blir kungen av Pro Superbike, vad tippar ni? Blir det den erfarne Mårtensson eller bredsladden Ockelfelt? Highsider har frågat förarna. http://www.highsider.se/2012-09-06c.aspx
  7. Vilken hastighet tycker du är lämplig på motorväg?

    Med tanke hur frågan är ställd så blir svaret den skyltade hastigheten.
  8. Tack Highsider!

    Vill inte göra reklam här på SH men jag fick mitt första nummer av Highsider magazine i min brevlåda och blev glatt överaskad över hur förbaskat bra denna tidning rapporterar om roadracing trots att sporten är så liten i sverige. En stor tummen upp till dig Rachid!
  9. Brådskande, oljefilter-borttagare ikväll i malmö?!

    Om ingen nämt det så funkar det med en skruvmejsel genom filtret!
  10. Rain Off på visiret?

    Det viktiga är att kolla om produkten kan användas på plast, många på marknaden av dessa produkter avråder starkt att användas på plast. Funkar kanon på glas!
  11. Fan vad trött jag blir.. Höga priser på hojar i Sverige?

    Varför hetsa upp sig för att nån vill ha bra betalt för sin pärla? Om nu nån vill betala för det han begär så är det väl kul både för säljare och köpare. Det finns tusentals annonser där ute på nätet med både fynd och vrak och haka upp sig på en enskild annons och gnälla på SH känns som du har...
  12. Automatik från garageförsäkring till vanlig försäkring?

    Tack! då kan jag känna mig säker, har ingen lust att betala dyra pengar till Trafikförsäkringsföreningen.
  13. Automatik från garageförsäkring till vanlig försäkring?

    Hej! Jag frågar till er på SH för jag tror ni har stenkoll! Jag har ett fordon som var försäkrat i Trygg Hansa, när jag ställde av fordonet så gick försäkringen per automatik över i en garageförsäkring. Min fråga är om jag nu ställer på fordonet går då garageförsäkringen automatiskt över till...
  14. Pro Superbike 2012

    Det ser lovande ut för Lukas.
Top