Recent content by Fredrik

  1. Fredrik

    Gammal ambulans som MC-transport ??

    Sålde min ambulans för nån månad sen och nu såg jag att den var till salu på blocket igen :) Tänkte tipsa er som missade den när jag sålde den att möjligheten finns igen. http://www.blocket.se/alvsborg/Volvo_965_ambulans_42168456.htm?ca=16&w=1
  2. Fredrik

    Åmål med omnejd!

    25/5 är jag på Vålerbanan men 20/7 har jag tänkt mig till Rudskogen :)
  3. Fredrik

    Åmål med omnejd!

    Riktigt vass förare det :)
  4. Fredrik

    Åmål med omnejd!

    Vi kör i omgångar när det är nån här med hoj som vill köra, känna lurigt att vara ute samtidigt. Denna terranon är nog många kg lättare nu än när den var ny, brutalt sönderrostad :) Blir nog snökedjor på den
  5. Fredrik

    Åmål med omnejd!

    Vi kör på isen här i Åmål också, mest bilar men en och annan hoj är ute där också. Har införskaffat en Terrano som ska bli plogbil :)
  6. Fredrik

    Åmål med omnejd!

    Slutkört för min del också, gjorde oljebyte och tvättade hojen igår. Blir inställd i hallen under veckan i väntan på våren :) Frågan är väl om det blir nytt eller en säsong till med FZ1:an, är grymt sugen på en s1000rr. Nån som vill köpa FZ1:an ? 1800 mil, arrow slipon. Nyservad och nästan nya...
  7. Fredrik

    Åmål med omnejd!

    Polisen stog vid Mörtebol igår runt lunch, jag blåste förbi med obesiktigad lastbil .. Tur att de hade plockat in bilar från andra hållet annars hade det blivit dyrt :mad:
  8. Fredrik

    Åmål med omnejd!

    Kan ha vart jag men då var det isåfall min FZ1:a och en Triumph Street Triple som jag övningskör tillsammans med. Brudfjället är tyvärr fortfarane risig, tror inte den ligger bland de högst prioriterade vägarna att få ny asfalt tyvärr..
  9. Fredrik

    Åmål med omnejd!

    Körning med Spinnin' wheel AS på Rudskogen idag 15-19 :) Kanske lite kort om tid men jag fick själv reda på det sent igår kväll Bara att dyka upp med 500NKr på fickan så får man köra tydligen..
  10. Fredrik

    Bankörningar 2011 med racedays.se

    inga problem :)
  11. Fredrik

    Bankörningar 2011 med racedays.se

    Jag fotade lite när jag inte halkade runt banan.. http://www.freddefoto.se/gallery/index.php/Bank-rning-med-Racedays-se-p-Rudskogen-110725?page=1 Fotade lite den 15:e också men pga fel minneskort i kameran blev det inte många kort...
  12. Fredrik

    Åmål med omnejd!

    det var blött tyvärr, men lärorikt att försöka ta sig runt.. Jag ska se om jag ser dig, har min blåa hoj som syns på profilbilden. Ambulansen och transporterar den i ifall du ser mig först :)
  13. Fredrik

    Åmål med omnejd!

    Jag åker upp på till Gelleråsen på tisdag också, imorgon blir det Rudskogen. Hoppas på uppehåll imorgon, två tillfällen har redan regnat bort och detta är sista körningen med Racedays.se för året.. Får väl köra i regnet i värsta fall för jag ska ha några varv på nya banan i år :)
  14. Fredrik

    Yamaha FZ-tråden

    Har Arrow kolfiberburk på min och den hamnade på 99dB med insatsen i. Hur tyst måste hojen bli ??
  15. Fredrik

    Gammal ambulans som MC-transport ??

    Nu börjar bygget bli klart, har knåpat ihop en liten ramp och på fredag ska den testas ordentligt då ska jag in till nya Rudskogen och åka lite :)
Top