Recent content by FreddeMT07

  1. FreddeMT07

    Yamaha MT-07

    Jag köpte den här. Look at this on eBay http://www.ebay.de/itm/361433129405 Dock bytte jag belysningen till skylten då jag inte alls gillade den man fick med. Efter det kan jag inte vara nöjdare, har dock ingen bild på det just nu. Skickat från min mobil!
  2. FreddeMT07

    Yamaha MT-07

    Kul för dig! Tycker det är sjukt roligt att det finns så otroligt mycket att byta och ändra på dem :) Skickat från min mobil!
  3. FreddeMT07

    Yamaha MT-07

    Ser ut att vara samma som jag har. Tror den hjälper lite men mest höjer den utseendet massvis tycker jag! Skickat från min mobil!
  4. FreddeMT07

    Yamaha MT-07

    Fett! Skickat från min mobil!
  5. FreddeMT07

    Yamaha MT-07

    Lite ska den nog lyckas hjälpa! Bättre än ingenting iaf. Men man har ju en väldigt upprät sittställning så man behöver nog ha en ganska ordentlig ruta för att det verkligen ska bli effekt... Skickat från min mobil!
  6. FreddeMT07

    Yamaha MT-07

    Nja, lite hjälper den väl kanske. Får för mig iaf att den hjälper när man trycker på lite å lutar sig ner mot den. Men i normal körning känner jag ingen skillnad alls direkt. Däremot tycker jag linjerna blir mycket snyggare med nån sorts fly screen eller ruta. Jag fastnade för den här, var först...
  7. FreddeMT07

    Yamaha MT-07

    Varför blir dem alltid på fel ledd?? Haha Skickat från min mobil!
  8. FreddeMT07

    Yamaha MT-07

    Så här ser min ut framifrån Skickat från min mobil!
  9. FreddeMT07

    Yamaha MT-07

    Mmm den var lite speciell den placeringen men blir ju omöjligt med en fly screen då. Så den hoppar jag nog [emoji4] Riktigt snygg hoj! Skickat från min mobil!
  10. FreddeMT07

    Ny medlem med ganska nytaget kort!

    Haha stockholmstrafiken kan vara rätt lömsk den också![emoji13] Skickat från min mobil!
  11. FreddeMT07

    Ny medlem med ganska nytaget kort!

    Mm, bana är nog nåt som ska testas nån gång här livet! Aldrig känt nåt sug direkt men måste ju prova. Kanske älskar det! Men annars e det precis som du säger, bara glädjen att hoppa på hojen när man ska till jobbet gör nästan det värt att arbeta på dagarna! Haha Speciellt för mig som jobbar...
  12. FreddeMT07

    Yamaha MT-07

    Är oxå sugen på att byta styre men frågan är om inte det blir i vinter när den bara står och väntar på lite vårkänslor. Jag har än så länge bytt avgassystem, fått på en liten "spoiler" fram. Alla blinkers bytta till mindre led varianter. Bytt regplåtshållare. Å andra backspeglar :) Det var nog...
  13. FreddeMT07

    Ny medlem med ganska nytaget kort!

    Tack för tipsen! Man kan aldrig vara nog försiktig [emoji4] Skickat från min mobil!
  14. FreddeMT07

    Ny medlem med ganska nytaget kort!

    Va roligt för dig! Kan vara det bästa jag gjort i mitt liv att ta mc kort hahaha! Ja men lycka till då! Skickat från min mobil!
  15. FreddeMT07

    Ny medlem med ganska nytaget kort!

    Tack så mycket! Kör med Termignoni utan insats, brölar på rätt bra! :) Skickat från min mobil!
Top