Recent content by Fenja

  1. Hojfix och BBQ lördag 24e maj

    Jag kommer gärna en sväng på dagen iaf! Behöver lära mig så mycket som möjligt nu gällande underhåll osv! Sen får vi se om ni har tålamod för alla dumma frågor.. :va Får även se hur kvällen blir iom att jag har hunden att tänka på!
  2. Sketsnack/Allmänt tjöt

    Idag kan jag äntligen säga att jag tagit mc-körkortet! Kändes märkligt att helt plötsligt åka helt själv, de jag mötte måste ha undrat vad jag satt och flinade om..! Tack snälla Kalle för hjälpen! :) Så jäkla skönt - det kommer bli en riktigt rolig sommar! :rolleyes:
  3. Wheeliekväll 2013

    Jag följer också gärna med o kikar!
  4. Wheeliekväll 2013

    Kanske lite OT men det bidde en honda hornet -02 till slut vilken jag är helt säker på att jag kommer trivas med! :rolleyes:
  5. Körning - eftersnack

    Jepp, det var riktigt nice! :rolleyes: Blev lite smått förvånad när K-man helt utan förvarning började wheela! Första tanken som slog mig va "vad gör jag nu!" men sekunden senare insåg jag hur fantastiskt det var o tankesättet blev i stället "enjoy the ride"!! Underbart! Det blev många smile...
  6. Sketsnack/Allmänt tjöt

    JA! Det gav verkligen blodad tand! :D Haha, man var ju i sån extas att man knappt kunde sova inatt! Dock får ni nog förbereda er på att jag troligtvis lär komma med en del dumma frågor som nybörjare o allt ett tag framöver - hoppas det är ok? :)
  7. Sketsnack/Allmänt tjöt

    Nice! Kommer jag bara ifrån jobbet i tid så ses vi vid Waynes! :tummenupp
  8. Sketsnack/Allmänt tjöt

    Är förhoppningen att jag ska bli avskräckt..? :va I så fall är jag rädd att göra er besvikna.. :tummenupp
  9. Sketsnack/Allmänt tjöt

    Hej alla! (Ni får rätta mig om jag skriver i fel tråd..) Jag är nyinflyttad i Jkpg och har en förkärlek till det mesta som låter högt o går fort..! Har länge funderat på att ta kortet men pga andra prioriteringar har detta länge legat på is. Till dess att jag bestämt huruvida det blir kort el...
Top