Recent content by Dunkaa

  1. Triumph Street Triple-tråden

    Nice! Din körstil är nog ganska lik min egen, så tänktvärt val av däck.
  2. Triumph Street Triple-tråden

    Aha, my bad - ser nu att mina kommentarer ser lite underliga ut :). Det jag syftade på är att mitt minsta mönsterdjup (mot mitten) är 4mm.
  3. Triumph Street Triple-tråden

    I see, då kanske det snart är läge för mig också. Frågade hos handlaren vilka däck de lagerför, o istället för Pirelli kör de med Michelin Pilot Power 3. För min del blir det antingen nämnd fransos eller tysken Sportec M7 RR. Vad fick dig att gå på Road 4?
  4. Triumph Street Triple-tråden

    Nae, kan inte direkt påstå att jag har ett spår i mitten, lite mönster kvar där samt mönster på sidorna. Kommer göra så att ´jag kör ett tag till o byter bakdäck nere på kontinenten. För övrigt ska det bli grymt skönt att slippa detta pissiga väder!
  5. Triumph Street Triple-tråden

    Hehe, inga brinnuter här i alla fall :-) Har kört 560 mil på mina original Pirelli Diablo Rosso Corsa, med 4mm kvar i mittremsa. Till saken gäller att jag ska köra kanske 350 mil ner över Europa och tänker att en ska vara lite förberedd med nytt fräscht däck. MEN, de säljer väl däck nere i...
  6. Triumph Street Triple-tråden

    Halloj! Jag har en ST3 R -13 och börjar fundera på det här med däck o däckslitage. Hur länge räcker bakdäcket för er? 500, 800 eller 1000 mil? Har för mig jag läst nåt om ett genomsnitt på 800.
  7. Triumph Street Triple-tråden

    Tack. Att ha vattentät är ju ingen nackdel direkt, plus att de kan påbyggas. En tre-veckors tur ner över Europa stundar varför det behövs lite förvaring :)
  8. Triumph Street Triple-tråden

    Jag testar igen: rekommendation för mjuk packväska till en årsmodell 2013 o framåt. Någon som skaffat sig en sådan? Vill minnas att nån här på forumet skaffat Jofamas.
  9. Triumph Street Triple-tråden

    Tänkte även passa på att fråga om rekommendation för mjuk packväska till en årsmodell 2013 o framåt. Någon som skaffat sig en sådan? Vill minnas att nån här på forumet skaffat Jofamas.
  10. Triumph Street Triple-tråden

    Skillnaden är att du passerat det magiska 30-strecket :-) När jag talade med Triumph-LF sa de att nästa år kommer det bli billigare för mig eftersom jag då fyller 30, men de kunde inte svara hur mycket.
  11. Triumph Street Triple-tråden

    Mange takk för denna info, mycket bra att ha i åtanke när jag nu ska välja. För mig född -86 och boende i Gbg kostar det runt 11500 hos både Svedea och LF. Om nu LF tänkt sänka sina självrisker är inte skillnaden så stor.
  12. Triumph Street Triple-tråden

    Halloj! Ser lite diskussion kring försäkring. Om det är i stort sett samma premie för Svedea respektive märkesförsäkring hos LF, vilken rekommenderas? Det är ju viss skillnad i självrisker, men som jag läste inlägg ska dessa sänkas hos LF. Så om vi bortser från premie och självrisker - finns...
  13. Triumph Street Triple-tråden

    Är det din som brukar stå vid Kungsportsplatsen? I sådana fall ser det riktigt bra ut i verkligheten :-)
  14. Triumph Street Triple-tråden

    Var/är i samma situation som dig, köpte ny. I skrivande stund har jag 95 mil. När jag hämtade ut den fanns det en klisterlapp precis ovanför tanklocket, med instruktioner om inkörning - eller mer specifikt vilka varv-begränsningar som gäller upp till 160 mil. Upp till 48 mil gällde 6000 varv...
  15. Triumph Street Triple-tråden

    Jag fick till svar av Johans MC att det är Castrol i från fabrik, men att de kör Motul vid service.
Top