Recent content by DrSkalpell

  1. Byta till ojordad baklampa?

    Super! Tack.
  2. Byta till ojordad baklampa?

    Eftersom mina kunskaper inom el är kvar i högstadiesalen där jag sist hade dem :) Har köpt en tailtidy som inkluderar både sladdar/wiring loom, samt baklampa. Skulle vilja sätta på detta med en annan/nyinköpt lampa. Kitet (sladdarna och inkluderade led lampan) har en jord sladd, vilket min...
  3. Sjunger / snackar ni i hjälmen?

    Ja oh ja. Ofta osammanhängande dialektala monologer. Sist vart det fångad av en stormvind på en lång raka... då skämdes jag lite.
  4. Söker tröst (klant)

    Klanttappat egentligen helt utan anledning... Jovisst!
  5. Nojig begagnatköpare?

    Det är inte en handlare som stått som ägare i ngn månad? Om de ev. sålt för privatpersons räkning blir det väl att de tagit över ägandet för syftet. Tidsperioden, vår, verkar ju kunna stämma in på det(?)
  6. Ni som skall besikta eller fått besikningskörförbud under tidig vår , stressa inte!

    Och jag som stressade med nya däck för besiktningen i Måndags... Nåväl, "Inga bekymmer där inte!" sa herr besiktningsman och det är ändå skönt att det är gjort!
  7. Uppkörning - underkänd

    Grattis :) Kör lugnt!
  8. Motorcykel i lägenhet - vad säger lagen?

    Har bara haft min i lägenheten 1 natt, innan jag fick tillgång till parkering. Men upptäckte att man får ju vara beredd på att det luktar lite hoj i bohaget. (Är ju inte på ngt sätt svar på frågan, men en erfarenhet jag kan bjussa på:)
  9. Skaffa A1- kort!

    Hehe, vart en vild gissning från min sida... Första hojen vart en cbr600 som kostade 1300:- månaden.... i trafikförsäkring :P Men +1300 blir ju ändå del av ekvationen som bör tänkas på.
  10. Skaffa A1- kort!

    Tips är att jaga lite reg nr på de hojtyper som är intressanta, och sen är det bara att mata in dem + personnr på försäkringsbolagens hemsidor så får du prisförslag direkt. Och... det kan skilja MYCKET mellan olika bolag, så värt att kolla runt :)
  11. R1 streetfighter brutal sjuk

    Är det ngt prov först? :)
  12. Skaffa A1- kort!

    Du lär väl behöva försäkra och skatta körkortshojen, där kanske är ett par tusenlappar till. Synd att du inte jag ngn handledare, är ju där man kan spara in mest. (I övrigt känns kalkylen vettig tycker jag)
  13. Triumph Thruxton-tråden.

    Ah schmidigt! Där har ni ju redan svarat på fler av mina undringar :) Höstpyssel räddat!
  14. Triumph Thruxton-tråden.

    Ah, den var ju dessutom mkt billigare. Tack och bock :)
  15. Triumph Thruxton-tråden.

    Haj hå! Thruxton-chaffis sen några år men första posten i den här tråden :) Tänkte höra om ngn här har kört på ett fender removal kit från ex. British legends, och då mer specifikt om svensks reg. plåten passar rakt på? (PS. Tycker den där rundan runt sjön låter väldans trevlig. Ställ inte in...
Top