Recent content by Dagrill

  1. Dagrill

    MV Agusta F4

    Jag har en övre kylare i nyskick till F4 1000. Den passar alla årsmodeller fram till 09. Inga sprickor eller lagningar. Jag har även ett mv vattenpumpsuppgraderingskit nytt i kartong till salu. Jag vill ha 1500kr för kylaren och 700kr för vattenpumpskitet.
  2. Dagrill

    Italiensk fordonsträff på krabberup slott 1 maj

    Trist att det är så långt till skåne. Någon som vet om det är någon annan italienträff som är närmare Etuna?
  3. Dagrill

    Strängnäs-åkar-tråden

    Nej jag har faktiskt aldrig kört knix men har tänkt göra det i år. Men bor i Etuna så du har säkert sett den vid någit tillfälle. MV:n är ju inte direkt vanlig;)
  4. Dagrill

    MV Agusta F4

    www.designcorse.co.uk där hittar du ALLT till mv. Har själv beställt därifrån och det har funkat klockrent! Nöjd med hojen?
  5. Dagrill

    Strängnäs-åkar-tråden

    Var ute en sväng idag:) Helt underbart att äntligen vara igång!
  6. Dagrill

    Vilka för resp. nackdelar har CBR 1000 rr alt. R1 (2004 -2006)

    Jag har svårt att tro att den kommer göra dig besviken! Otroligt lättkörd men rejält med effekt! Vad blev det för årsmodell, färg etc?
  7. Dagrill

    Erfarenhet av slipon vs helt standard

    Jag har suono till min F4. Bara provat några ggr innan hojen ställdes in och är jättenöjd.
  8. Dagrill

    Erfarenhet av slipon vs helt standard

    Effekt brukar det inte behövas mer av. Om man märker skillnad så är väl det bra, om man inte gör det så känner i alla fall jag att det är lite skitsamma. Ljudet är ju det som gör det hela så mkt roligare. Att få möjligheten att kunna få gåshud bara av ljudet vid avslag på gasen gör att ett...
  9. Dagrill

    Vilka här har kört/köpt sig en MV Agusta F3?

    Kan inte uttala mig om f3 men jag vill slå ett slag för mv. Jag var lite orolig för kvalitet och risk för krångel etc. Jag hörde mig för hos diverse kunnigt folk och läste mycket på mvagusta.net och blev absolut inte avskräckt. Jag är toknöjd med min och den har varit driftsäker och underbar på...
  10. Dagrill

    Pengar på fickan. Hojtips?

    Försök hitta en Mv Agusta! Jag är så sjukt nöjd med min mv. Den har inte krånglat, har många smarta smidiga lösningar, är sjukt snygg, går fantastiskt bra och låter ännu bättre! Med ett slipon på så går inte ljudet att beskriva. Det måste upplevas. Har du tur kan du säkert hitta en äldre brutale...
  11. Dagrill

    Vilka för resp. nackdelar har CBR 1000 rr alt. R1 (2004 -2006)

    Jag har haft en CBR 1000 -07 (ingen skillnad förutom färg mellan 06-07). Jag var jättenöjd med hojen. Den var väldigt lättkörd, gick otroligt bra samt hade grymma bromsar. Just bromsarna var något jag uppskattade med hojen. Inga mekaniska problem över huvud taget. Det är ju Hondakvalitet:)
  12. Dagrill

    MV Agusta F4

    Dunlop sportmax!
  13. Dagrill

    MV Agusta F4

    Ska försöka fixa fram ett klipp:)
  14. Dagrill

    MV Agusta F4

    Nu har jag införskaffat mivv suono slip-on:) Vilket ljud!!! Det är så galet härligt att man aldrig vill sluta köra. Riktigt fin passform och finish. Rekommenderas!
Top