Recent content by Caesar

  1. R1 2009 crossplane startar inte

    Har läst lite på andra forum om det här och gissar att det är samma problem på min -05. Den drar runt startmotorn men ingen gnista. Visar även Hi fast motorn är kall. Samma problem för dig? Kommer du förresten ihåg vilken färg det var på kabeln? Hälsningar Magnus
  2. Vilken tillverkare på handtaget?

    Där var den! Spot on! Tack för hjälpen! :tummenupp
  3. Vilken tillverkare på handtaget?

    Väldigt lika både Vicma och Pazzo :tummenupp men skillnaden är att jag kan justera längden med den "silverfärgade" delen.
  4. Vilken tillverkare på handtaget?

    Någon som har koll på vem tillverkaren till bromshandtaget är som sitter på min R1:a?
  5. Däcktryck för Diablo Rain?

    OK, det känns rimligare :tummenupp Tackar för detta!
  6. Däcktryck för Diablo Rain?

    2.1 till 2.2 är för Diablo Wet och inte Rain. Det som gör det ännu mer "spännande" är att de skriver att trycket när däcket är varmt skall vara 2.0, dvs. lägre än kallt!
  7. Däcktryck för Diablo Rain?

    Jag har ett par Diablo Rain. När jag tittar på rekommenderat däcktryck för mitt 120/70-17 i deras rekommendationstabell blir jag lite konfunderad (https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/motorcycle/all-tyres/sheet/diablo-rain#/technical-advice). Skall det verkligen vara 2.3 bar kallt?
  8. Bromsproblem

    OK, det blir att åka ut till verkstaden och prova. Funderade också på varianten att fylla på via luftningsnipplarna. Tack för förslaget! :)
  9. Bromsproblem

    Noop, hjulet har inte rullat en millimeter.
  10. Bromsproblem

    Har problem med att frambromsen "fjädrar" och man får "pumpa" för att bromshandtaget inte skall gå mot gashandtaget. Misstänkte självklart luft i systemet och luftade på "klassisk" manér utan större framgång. Provade sedan med en kompressormatad luftbromsar vilket heller inte blev någon...
  11. Svårstartad när varm

    Min kvalificerade gissning är att det är problem med med slangarna någonstans så att du får vakuumbubblor som stoppar upp bränsletillförseln när den blir varm. Kolla kvaliteten på slangarna och att de sitter tätt.
  12. Startproblem - YZF750R

    Tack för alla svar! Pumpen fungerar som sagt var så nu lutar det mot att först dubbelkolla choken och sedan blåsa förgasarna.
  13. Startproblem - YZF750R

    Klotade hojen förra säsongen och har nu tagit itu med att få ordning på den igen. Problemet jag har är att den inte vill starta. Den vill bara dra runt på startgas så jag felsökte idag och såg att bensinpumpen fungerar och att det finns soppa i flottörhusen. Någon som har förslag på vad det kan...
  14. Badat i kloakvatten

    Den stod i vatten från den 31 augusti till den 2 september, dvs. vattnet började stiga på söndagen och sedan hade det runnit bort på tisdagen.
  15. Badat i kloakvatten

    Livet är hårt ibland men tack för snabbt svar! :)
Top