Recent content by brutalissimo

  1. brutalissimo

    Anderstorp licens 2012-09-09

    Ja det får vi fixa nästa gång, kolla vad för material vi eg fångat på banan!
  2. brutalissimo

    Anderstorp licens 2012-09-09

    Härlig video! Det är mig som ni börjar hinna ikapp vid 8 minuter och sen kör om vid 11 min! Sen är ni på MIN film resten av passet, fram till det rödflaggades igen:-)
  3. brutalissimo

    Samåkning Göteborg till Gotland (Inte bara fest bandagar) veckan efter midsommar?

    Samåkning gbg (el ca västsverige) till Gotland. Åker söndag 24 juni till gotland för InteBaraFest bandagar måndag-torsdag, hemresa fredag. Jag har bil med mc-släp och plats för en till mc, samt överfart kalmar-visby bokat. Någon som vill dela på kostnaderna? Min färje-överfart är avbokningsbar...
  4. brutalissimo

    Gotland Ring vecka 26

    Grymt fina bilder där! hittade ju visst några på min egen bike, och sen är det ju vi som avslutar bildsviten :)
  5. brutalissimo

    Färgkoder för Aprilia??

    Ja rsbikepaint är nog bra, men samma där förstås, inga koder (i det fallet mer förståeligt - de säljer ju färg:-) Gav upp idén att blanda till lite snabbt nere hos färghandlare och beställde faktiskt från den siten.
  6. brutalissimo

    Färgkoder för Aprilia??

    Blir nästan galen av att försöka hitta färgkoden till Aprilia Svart/röd RSV4 Factory. De har fått för sig att koden ska vara lite halvhemlig av nån jla anledning. Såklart den röda som är kruxet då.. någon som vet koden, eller var man hittar?
  7. brutalissimo

    Samåkning Göteborgs-region - Gotland Ring InteBaraFest-körningen?

    Samåkning Göteborgs-region - Gotland Ring InteBaraFest-körningen 29 juni - 1 juli? Hej Jag ska till Gotland ring för körning veckan efter midsommar, har bokat måndag 29 juni till fredag 1 juli, och undrar om ev samåkning / alt transport hoj. Jag finns i göteborg men kan ev ansluta annanstans...
  8. brutalissimo

    Laga däckvärmare?

    Jag har en värmare där en tråd brunnit av (i övrigt absolut finfin vad det verkar).. värt att göra en test: öppnade / hittade stället / och gjorde en provisorisk testskarv bara med sockerbit för att se om det kommer lösa felet vilket det verkar göra.. Ifall det går att skarva värmarslingor...
  9. brutalissimo

    Ännu fler bilder Gotland Ring 3-5/6 med AP

    Härligt Emelie, sticker ut och köper ostbågar och läsk så länge, här ska kollas bilder!:)
  10. brutalissimo

    Bilder Actionpics GR 3-5 juni 2011

    Jamen vad fint Sege. Då hade det varit 6-7 pers i licensgrupp, och knökfullt i gatgrupperna, men dom kan väl trängas för där går det ju ändå så sakta? Om du nu vill tävla så varför håller du dig inte på banor där det Förekommer tävlingar?
  11. brutalissimo

    Skönaste Klippet på Länge!!

    Lampa? Framlykta?
  12. brutalissimo

    För allas vår "Ezzo"

    En av mina första rr-lärare när jag just hade hittat till banorna, och definitivt den som verkligen körde så att man fattade vad tekniken snabbsväng kan göra.. vill att du ska veta att det har hållt mig kvar på asfalten många gånger sedan dess. Vila i frid.
  13. brutalissimo

    Var kan man köpa SUZUKI färg? (blå, vit, + ram)

    Tack, ska kolla med dom! /Thomas
Top