Recent content by Bobbo V

  1. Bobbo V

    Pickup-besatt.

    Det blir nästan lite blött i byxorna varenda gång jag ser dom där bilderna, sjuuukt fin pickis och fin båt också! Vad tror ni om denna då? http://www.blocket.se/uppsala/Fin_Jeep_Pickup_39586995.htm?ca=10&w=1
  2. Bobbo V

    Pickup-besatt.

    Där ser man :) Jag ska ha den till att åka fram och tillbaka till jobbet (5mil T o R) och lite leka när det finns tid. Funkar den som bruksbil? Ska jag kolla efter något speciellt om jag åker och kollar på den? Ska jag lyssna efter något speciellt om jag provkör den? Hur är motorn? (302:a) Jag...
  3. Bobbo V

    Pickup-besatt.

    Tänkte att man kanske kan få ner förbrukningen lite om man sätter på andra däck. Men så är det kanske inte? Det kan ju vara en varningsklocka. Men samtidigt så är det ju inte så konstigt att han säljer, det kan ju finnas hur många anledningar som helst.
  4. Bobbo V

    Pickup-besatt.

    Jag funderar på att förverkliga mina truck-drömmar. Varför inte passa på nu när soppan är billig.. :) Ni som har koll, vad tror ni om den här? http://www.blocket.se/vi/38658277.htm Något man bör tänka på? Vanliga fel? Vad kostar en uppsättning mera landsvägsanpassade däck?
  5. Bobbo V

    Bilimport. Snorbilligt

    Dom saknar antagligen sätesvärme.. Det kommer blir sjukt svårsålt här hemma då ;)
  6. Bobbo V

    Den här filmen ser jag mest fram emot att se

    Stort! Riktigt stort!
  7. Bobbo V

    Länsförsäkringar Bank, bra eller anus?

    Då var det gjort. Sitter precis och kollar runt på internetbanken. Det ser bra ut, skönt att ha översikt över alla bank och försäkrings ärenden (nästan iaf, hojen är försäkrad hos Folksam..)
  8. Bobbo V

    Länsförsäkringar Bank, bra eller anus?

    Fast igentligen så hamnade dom bakom Länsförsäkringar IGEN. Så om 2:a och 3:e plats är bäst så.. :) http://www.svd.se/naringsliv/svenskarna-nojda-med-sina-banker_6519034.svd
  9. Bobbo V

    Länsförsäkringar Bank, bra eller anus?

    Bäst av dom 4 stora bankerna
  10. Bobbo V

    Länsförsäkringar Bank, bra eller anus?

    20% Rabatt :) Det är p.g.a det som jag ens började fundera på att byta.
  11. Bobbo V

    Länsförsäkringar Bank, bra eller anus?

    Är det någon som har något att säga om länsförsäkringar bank? Jag funderar på att byta till dom från Swedbank men jag vågar inte riktigt ta steget.
  12. Bobbo V

    Nåt en funktionshindrad kan besöka i höst?

    Varför inte åka och kolla på lite drifting, det röker, låter och luktar. http://www.uppsaladrifting.se/
  13. Bobbo V

    "Det här köpte jag idag!"-tråden

    Vart köpte du den?
  14. Bobbo V

    Passa er för batongturken!

    Jag blir hellre slagen med en expanderbar batong än den gamla gummiklubban. Jag tror inte att killen som fick smällarna hade stått upp efter samma behandling med en gummibatong.
  15. Bobbo V

    Köpa biljetter på svarta marknaden?!

    Ha is i magen och åk ner till Stadion samma kväll som dom spelar, det kommer antagligen finnas massor av biljetter till salu utanför arenan.
Top