Recent content by Bentebent

  1. Bentebent

    Dagens bild

    Jag försökte komma igång en gång innan men misslyckades, nu gör jag ett nytt försök med att ut och bröta i skogen.
  2. Bentebent

    Dagens bild

    Tog hojen ner till Norrvalla i Smedstorp för att provköra lite Royal Enfields. Körde nya Himalayan 450, Scram 411 och Shotgun 650. Vinnaren är helt klart Scram 411, riktigt mysig att tuffa runt på.
  3. Bentebent

    Dagens Blocket! (mc-relaterat)

    För oss som inte har koll på hur det ser ut i övriga Europa, är det bra eller dåligt för oss? Jag hade föreställt mig att det skulle vara billigare söderut men då blir det ju konstigt att exportera om man kan få mer pengar här.
  4. Bentebent

    Dagens Blocket! (mc-relaterat)

    Ska köpa hoj (enduro) för första gången på snart 10 år och hade glömt vilken misär blocket är vid den här årstiden. Hur länge brukar ni vänta innan priserna lugnar ner sig lite iallafall?
  5. Bentebent

    Ingen mc-mässa 2025

    Vem fan har råd att spontana en hoj för 200-400 lök på en mässa i januari av alla månader? Om handlarna räknar med såna kunder är det inte konstigt de ignorerar mig när jag försöker handla småpotatis.
  6. Bentebent

    Ingen mc-mässa 2025

    Jag tycker det är konstigt att nästan hela mässans fokus är på nya hojar. Fine att de ska vara på plats för att kunna känna och klämma men om inte svenska handlare hade varit sämst i världen på att sälja utrustning kanske de hade kunnat räkna hem lite pengar med vettigt sortiment på plats...
  7. Bentebent

    Triumph släpper ny Daytona 660

    Jag vet inte det, i centrala Malmö så landar jag mellan 18-25 lök för hel/hel.
  8. Bentebent

    Triumph släpper ny Daytona 660

    https://www.triumphmotorcycles.se/motorcycles/sport/daytona-660/daytona-660-2024 201 kg, 95 hp, 115 000:-. Ser ut att inte vara så sportig som gamla Daytonan. Vad tror ni, kommer den suga att försäkra likt allt annat med kåpor på?
  9. Bentebent

    Ditt val av app?

    Ni som kör Calimoto pröjsar ni för den då eller?
  10. Bentebent

    mc mässa i köbenhamn

    Jag var där idag. Nu är det många år sen jag var på den svenska MC-mässan men det kändes ganska litet. Tror alla utom Yamaha och Aprilia var representerade. Nog tur för mig så jag inte råkar sitta på RS660 igen. Mycket hojar att sitta på, i princip ingen utrustning. Dansken har fortfarande inte...
  11. Bentebent

    mc mässa i köbenhamn

    Har aldrig varit där, brukar det vara värt det?
  12. Bentebent

    Dagens bild

    Har ni börjat rulla så smått ännu?
  13. Bentebent

    Dagens bild

    Den obligatoriska Skånebilden
  14. Bentebent

    SH-tröjor 2023?

    Beställt :banana
  15. Bentebent

    Dagens bild

    Förvånansvärt dåligt med parkering på Hyllie om man inte vill stå inne på Emporia, någon som har tips var man kan ställa sig ifred? Tog ungefär 30 sekunder från att bilden togs till att en lapplisa (vänligt men bestämt) bad mig att cirkulera :smasha
Top