Recent content by AhL6aang

  1. Börja om på ny kula som det heter

    Verkar som dom flesta använder facebook numera här i uppsala, har inte den skiten och missar således det mesta, men cruisar runt oftast ensam ändå så kan man göra som man vill :)
  2. Yamaha MT-09

    Då kan jag meddela att besiktningen släppte igenom min 2018 MT-09 sp med akra carbon med dämparen i.
  3. Yamaha MT-09

    Vet du vilken flash dom använder? Min är ftecu flashad för en del år sen men kollar runt lite efter om det är nån i stockholmsområdet som använder någon av dom andra, som verkar lite bättre tbh.
  4. Yamaha MT-09

    När det gäller däck så kör jag själv pilot road 5, och har gjort senaste 3 bytena. Kommer nog köra vidare med det även nästa, eller road6 som vad jag förstår också släppts.
  5. Yamaha MT-09

    Ska besiktiga min i år för första gången. Lite funderingar, då jag aldrig besiktigat en hojj förr. Vad jag förstår borde det gå att få igenom ett helsystem utan kat om inte ljudet är för högt, men det verkar råda lite delade meningar här. Jag föredrar ju om jag inte behöver sätta dit...
  6. Yamaha MT-09

    Jo, men det var en annan som installerade flashen och det var ju 4 år sen och jag minns inte hans kontaktuppgifter :) Det var nån kille i dalarna, om det var i grängesbergstrakten haha.
  7. Yamaha MT-09

    Tror jag faktiskt kommer köra originalsystemet från nästa år. Jag har FTECU flash, tror ni jag kan behålla den eller kommer den inte lyckas anpassa sig?
  8. Yamaha MT-09

    Ja, det är ju säkrast som sagt, och efter 5 års öronbedövande carbon kanske man kan nöja sig med original ett tag :) Jag har en FTECU flash, tror ni den kan anpassa sig till originalsystemet eller behöver jag flasha tillbaks också tro i så fall?
  9. Yamaha MT-09

    Möjligen, men jag hatar mecka, därför jag köpte en mt09 :)
  10. Yamaha MT-09

    Tror jag får chansa, och om det blir ombesiktning så får man slänga på originalsystemet och sälja helsystemet (pallar nog inte byta 2gr varannat år för ljudets skull) :)
  11. Yamaha MT-09

    Nej det gör den inte, det är akra carbon (helsystem). Men vad jag förstår görs fortfarande inga emissionstester på MC väl? Utan om dom underkänner så är det på ljudvolymen?
  12. Yamaha MT-09

    Aha ok, då är det mao bara att testa då!
  13. Yamaha MT-09

    Min mt09 fyller 5 år nästa år, och då infinner sig frågan: Finns det någon chans öht att gå igenom besiktningen med akra carbon med insats eller är det bara att glömma? Funderar på hur man ska göra, antar att man ev får gå tillbaka till originalgrejjerna :/
  14. Service KTM 790 Duke

    Låter dyrt, alla mina servicar på MT09:an har kostat mellan 2-3000, och nu vid 2000 mil säger dom det ska kosta 4-5000. Så 6000 låter orimligt, men jag vet inte om KTM generellt har ducatipriser? :)
  15. Yamaha MT-09

    Det är det absolut. Jag har min kvar 4 år efter jag tog kortet. Jag känner knappt fortfarande nåt behov av nåt värre tbh.
Top