Italjet 180 dragster stulen i Örebro

tobbeblårök

MCHK-Racing på sporthoj (moderator)
Gick med
14 Dec 2011
Ort
örebro
Hoj
suzuki RGV 250 pepsi
örebroare, håll koll efter min Italjet Dragster 180, blå metallic med alu platta för kylaren, silvergrå ram. Vattenpumpen är bortkopplad från vevaxeln vilket troligen gör att tjuvarna inte kan köra så långt. Den stals på norr under helgen 13, eller 14 juli. ring 0707873910 om du vet något!
 

Bifogat

  • qqqqqqqqqq.jpg
    qqqqqqqqqq.jpg
    91 KB · Visningar: 437

tobbeblårök

MCHK-Racing på sporthoj (moderator)
Gick med
14 Dec 2011
Ort
örebro
Hoj
suzuki RGV 250 pepsi
vena vägen, rynningegatan, det är nästan vid gamla regementet. håll gärna koll......
 

Twintorsk

Gudomlig sporthojare
Gick med
24 Apr 2011
Ort
Göteborg
Hoj
2004 Triumph Thruxton
Dragster? Det är ju en jävla moped :D
Den dyker nog snart upp igen. Förhoppningsvis inte uppeldad i ett dike iaf..
Lycka till!
 

tobbeblårök

MCHK-Racing på sporthoj (moderator)
Gick med
14 Dec 2011
Ort
örebro
Hoj
suzuki RGV 250 pepsi
Twintorsk, du har nog rätt! För häromkring fanns mycket burnspår i gruset och jag gissar att den fick vad den tålde så motorn kanske gav upp. Då står den någonstans och parkarbetarna hittar den säkert. När man väl ber folk höra av sig så ringde en kompis och jag fick reda på att jag blivit sedd själv när jag var ute o körde.( Italjet är ju inte vanliga!) Ni som har cykelrum där en moppe eller scooter får plats kan väl kolla en extra gång, gäller väl er här på norr!
 

tobbeblårök

MCHK-Racing på sporthoj (moderator)
Gick med
14 Dec 2011
Ort
örebro
Hoj
suzuki RGV 250 pepsi
Jag hittade glas från en sprucken backspegel vid påfarsvägen, Rävgångstugan, vid Pers hög. Flera omgångar med burnremsor både i gräset och på gruset. jag tror den finns i närheten.
 

petrolpants

Medlem
Gick med
4 Jun 2013
Ort
Stockholm
Hoj
R nineT
Alltså man blir så less på att höra sånt här.

Jag vart av med en Kymco förra året. De klippte kedjelåset, släpade den 400 meter ner i Årstaskogen. Där finns det som en uppbyggd cykelramp utav lera för BMX åkare. Dom måste ha kört sönder den totalt där, för när dom var klara tände dem eld på den och puttade ner den för en klippsats.

Min granne hittade den efter cirka 1 vecka. Ringde och blåste av polisjakten som jag är helt övertygad om pågick för fulla muggar..(då polisen t.om. hade varit och satt polistejp på skelettet som var kvar men inte matchat det med min anmälan(?)) Hade bara trafikförsäkring på den. Så det var ju bara hyra släp och be ett par polare om hjälp för att få upp skiten från klippen, in med den och åka till tippen.

Dagen innan hade jag flängt på vinterdäck och servat för nästan 4k kronor.
Den sved.

Förlåt, det var OffTopic, menade inte att skrämmas och hoppas såklart att du hittar din i gott skick!
 

tobbeblårök

MCHK-Racing på sporthoj (moderator)
Gick med
14 Dec 2011
Ort
örebro
Hoj
suzuki RGV 250 pepsi
En annan MC, troligen stulen, dök upp under letandet efter min Dragster 180.
På en skolgårdsparkering inte långt hemifrån mig står en Suzuki GSX 750 -84, Blå vit med uppbrutet tändningslås, sönderbruten toppkåpa, och sönderbrutet tanklock.. Ramen är omlackad i brunlila, och det går inte att läsa något ramnummer. motor nummret är R703-117616. Två killar i 15-16 årsåldern kom på en vit tvåtaks scooter,stannade vid MCn, de var mörkhåriga och han som körde hade en vit långärmad tröja. De försökte få igång suzukin under 15-20 minuters tid. Killarna kom utan hjälmar på den vita scootern från Längbrogatan norrifrån, och svängde in på Höglundagatan för att gena genom bostadsområdet mot platsen där MCn stod. På grusgångarna runt platsen fanns ett par märken efter burnouts. Vet någon något om killarna på den vita scootern/eu-moppen, PMa mig. Det kan vara så att de vet något om min Italjet! Det troliga är att de återkommer till platsen senare för att fösöka få igång den igen!
 

Intense

Ny medlem
Gick med
3 May 2008
Ort
i staan
Hoj
Blå fågel med fläkthjul
Fasen vad surt, har själv en likadan som jag vårdar ömt och hade grinat om jag fått den stulen.. Det finns ju knappt några och jag har blivit erbjuden att köpa just den du har för några år sedan så jag hoppas verkligen de inte kört sönder den helt :( Lider verkligen med dig!
 

tobbeblårök

MCHK-Racing på sporthoj (moderator)
Gick med
14 Dec 2011
Ort
örebro
Hoj
suzuki RGV 250 pepsi
Trots tjuvarnas försök att riva loss reg skylten, fanns en rest kvar som hade bokstäverna, GR7, vilket borde ge ramnummer GR72A-117616 om nu motorn är samma som när hojen levererades. Sajten "stulna fordon" har ingen anmälan de senaste 2 åren på någon suzuki som stulits med det ramnummret. Jag skrev en blänkare på polisens tipssida:

hej, jag ringde in igår om en suzuki 750 som stod med uppbrutet styrlås och bortriven skylt. Morornummret är R703-117616 och enligt en webbplats bör då ramnummret vara GR72A-117616 om det är orginalmotorn. MCn stod kvar när jag passerade vid 17.30 tiden igår. Polisena som besökte platsen fann inget ramnummer varför de inte kunde se vem som stod som ägare. De två tonårspojkar på en Vit EU scooter som besökte platsen innan jag ringde polisen dök aldrig upp igen som jag såg.
Det är intressant för mig om eventuell stöld av fordonet reds ut då jag själv blev bestulen på en scooter, med reg nummer RJD040 under helgen 13-14 juli ca 400 meter från norrbyskolan. Flera olika försök att spinna med bakhjulet syns i gruset både runt skolan och i området kring Rynningeviken, Rävgångsstugan.

Vet någon av sporthojs läsare om någon vit/blå suzuki gsx 750 1984 som stulits kanske det är den här hojen.
 

tobbeblårök

MCHK-Racing på sporthoj (moderator)
Gick med
14 Dec 2011
Ort
örebro
Hoj
suzuki RGV 250 pepsi
20130717607.jpg
Den slitna suzuki gsx 750 som jag fann i jakten på den försvunna ITALJET Dragster 180. Idag är den inte kvar, troligen hämtade polisen den senare.
 

tobbeblårök

MCHK-Racing på sporthoj (moderator)
Gick med
14 Dec 2011
Ort
örebro
Hoj
suzuki RGV 250 pepsi
denna info finns på sajten ww.brottsportalen.se
Italjet Dragster 180 SCOOTER


en unik scooter av märket ITALJET Dragster 180 med regnummer RJD040 stals från gården vid Venavägen. modellbeteckning Italjet Dr58. motorn är försedd med MALOSSI 172cc cylinder och TUNDER avgasrör. Modellen har en unik framfjädring då dämparen ligger horisontellt mellan förarens fötter. Paioli dämpare med gul fjäder. Ett löst luftfilter med grönt "nät"sitter på förgasaren, Dellorto 19mm. Fälgarna är polerad aluminium. Ramen är silvermetallic. Färgen är ljust blå metallic. Det finns ingen oljepump och ingen vattenpump monterad på vevaxeln.Det saknas kick och endast startmotor finns. Hastighetsmätaren är fäst med en gummiklädd metallring. Styret är av motocrosstyp och styrfästet är unik modell med en femudd stjärna graverad i mitten. De bakre blinkers är av Biltema modell. Däcken är 13 tum bak, 11 fram. En Pump av märket "Johnsson pump" sitter inuti ramen. Batteriet är fäst under sadeln. Scootern var låst med Biltema bygellås genom bakhjulet. Texten italjet dragster.com finns på sidokåporna under sätet. Intressant är att en stulen suzuki gsx 750 av 1984 års modell med ramnummer GR72A-117616 och motornummer R703-117616 stod 400 meter hemifrån mig, där min Italjet blev stulen. 2 tonårskillar kom på en vit eu moppe med tvåtaktsmotor och upphölls sig vid Suzukin under 20 minuter. Deras färd till suzukin var planerad, då de kom från Längbrogatan norrifrån, typ från Lillån, och körde en genväg genom bostadsområdet vid Höglundagatan för att pricka direkt till platsen där Suzukin stod uppställd. Killarna var i 15-17 årsåldern, mörkhåriga och föraren hade en vit långärmad tröja. Polisen kan ha fingeravtryck på dessa och har troligen tagit suzukin i beslag, då tändningslåset var uppbrutet.
Enligt en annan användare i det forumet har MCn lämnats in som hittegods.
 
Nyheter
Lunchhälsning från Merzouga!

Bästa ökenguiden, Jordi Arc...

Rapport från Marocko: Dag 1

Vi bekantar oss med lokalin...

Godmorgon från Erfoud!

Provkörning pågår: läckra Yamaha XSR 900 GP

Sandy kör XSR 900 GP All...

Bike på Ténéré Spirit Experience i Marocko!

Yamahas fabriksteam i Rally...

Besök oss på BikeDagarna i Trollhättan!

Årets BikeDagar har precis ...

Besök oss på BikeDagarna i Trollhättan!

Årets BikeDagar har precis ...

Anmälan till Start2Ride 2024 har öppnat

Screenshot Biljettförsäl...

Anmälan öppen till HUSQVARNA TREK 2024

Nu är ägare av Husqvarna No...

Peter kör nya Svartpilen 801

Bara några kilometer från a...

Top