Recent content by SvanteOES

  1. Bromsskiva "glappar"

    Misstänkte att det är så! Bromsarna är ju gärna inget man chansar med heller för den delen.. :-)
  2. Bromsskiva "glappar"

    Hej alla kunniga! Har ett par extra fälgar till min banhoj R6 2008. Jag undrar om någon vet om denna bromsskiva är OK? Bromsskivan på andra sidan har i princip inget spel alls. Video: https://youtube.com/shorts/ZQIICdslNTE?si=fvQNDve2zWYqK0ii Ha det gott
  3. Bandag Falkenbergs Motorbana 25 maj

    Samt, innebär det även att det är krav på airbag i licensgruppen men inte i gatgruppen?
  4. Mappa hojen skåne

    Jag vet att Yamaha Center i Helsingborg gör det. Jag har dock ingen erfarenhet av dem. https://helsingborg.yamahacenter.com/helsingborg/motoroptimering
  5. Trackdays Thailand 2023.

    Varför är du i Thailand och kör hoj när vi andra sitter hemma i ett snöigt Sverige? ? Ser härligt ut! Bor du i Thailand?
  6. SRW-filmer Knudan-filmer SSEMSE-filmer

    Kanske kan skaka lite liv i en gammal tråd :-) Från senaste körningen på Sturup för min del. Tar gärna lite feedback på körningen från folk som har koll :D (eller iallafall mer koll än vad jag har)
  7. R1 och R6-tråden!

    Nej, det har den inte. Detta händer dock väldigt sällan, körde 20 mil igår utan att det hände. Ett par tre gånger på 100 mil kanske…
  8. R1 och R6-tråden!

    Det är det enda jag har hittat som eventuellt problem när jag sökt runt lite. Har du någon kvalificerad gissning på vad det annars kan tänkas vara?
  9. R1 och R6-tråden!

    Min visar ingen felkod. Och alla värden i Diag är inom rätt intervall. Däremot så stängs den plötsligt av ibland vid körning i varmt väder. Händer endast när jag slår av på gasen och har kopplingen inne. Startar direkt igen utan problem.
  10. R1 och R6-tråden!

    Gör ett försök och se om man kan få liv i detta.. Jag har detta problem på min R6 2006. Vet du mer om problemet? Läst lite om att det kan räcka att försöka rengöra TPS:en. Eller går det att byta till en begagnad?
  11. Däckslitage Michelin

    För info så fick jag svar från Michelins kundservice att det beror på att däcket består av 2 olika gummiblandningar, precis som vissa av er skrev. Tack för input!
  12. Däckslitage Michelin

    Slitaget ser ut att stämma ganska bra med skillnaden i material enligt min bifogade bild. Ojämn linje, ja. Det bör inte ha med luftttryck/fjädringsinställning om det är 2 olika material där tänker jag..?
  13. Däckslitage Michelin

    Att det beror på att det är två olika gummiblandningar som kommer upp i olika temperatur är nog en bra gissning ja :) Sen hur stora ytorna bör vara vet jag ingenting om. Men jag kollade lite videos om just detta däcket nu och det verkar se liknande ut. Det är alltså normalt och inget jag bör...
  14. Däckslitage Michelin

    Hej! Fråga från en nybliven banåkare :-) Efter en bandag på mitt nya framdäck Michelin Power GP ser det ut som på bilden. Det som jag är frågande över är "linjen/strecket" som går längs med hela däcket. Någon som vet anledningen till att det ser ut så här? Är det normalt?
  15. Montering av Accosato framgaffelskydd R6 2006

    Varför den är stängd vet jag inte, det ser ut såhär på R6 2006. Men ja, egentligen är det bara till att borra i den, men tyckte spontant att det kändes sådär att göra det, jag tycker att det borde vara en tanke bakom att den är stängd.. :) Nyare R6 verkar dock ha som på den senare bilden.
Top