Recent content by pupe

  1. pupe

    Evighetsmotorcykel

    Har en zzr 600 -95 du kan köpa. Skön att köra längre sträckor, även lite fart i maskinen
  2. pupe

    Svingfett?

    Tack för snabbt svar.. sån blir det :)
  3. pupe

    Svingfett?

    Besiktigade min ZZR600 -96 för ett tag sedan och då tyckte besiktningsgubben att jag skulle köpa fett och fetta in svinglagret (heter det så?) Räcker det med fett från biltema, vilken ska man ha isåfall?
  4. pupe

    Bulten lördag 110423 10.30-14.30 #2

    haha, nä jag misstänkte det :(
  5. pupe

    Bulten lördag 110423 10.30-14.30 #2

    Gammal tråd jag vet, men du har inte en Lila/Svart ZZR600 bland dina bilder från denna dag... Tack för väldigt grymma kort..
  6. pupe

    Bulten 110508

    En svart/lila ZZR 600 på bild? Körde förbi kurvan mot cafeet strax efter 14 och åt andra hållet strax efter 15...
  7. pupe

    Vågar man beställa från raceleathers.co.uk?

    aha, vilken luring. Man kan ju välja Sweden när man fyller i addressuppgefter... jaja, då va de ute för räkning då.:mad:
  8. pupe

    Vågar man beställa från raceleathers.co.uk?

    Har sökt runt på forumet utan att hitta nåt svar... Är det nån som beställt från http://www.raceleathers.co.uk Har det funkar bra isåfall, eller ska man akta sig, andra erfarenheter? Känns olustigt att beställa från ett ställe man inte har koll på.
  9. pupe

    Nervös inför uppkörning

    Tänk att du bara ska dit och testa på uppkörningen för att lära dig hur det fungerar tills den "riktiga" uppkörningen. Då släpper nervösiteten och det går galant. Har iallfall funkat för mig 2 gången nu.
  10. pupe

    Att betala för bilder

    Jag skulle lätt betala för en bild som va tillräckligt bra och snygg för att sätta upp på väggen, annars duger de små bilderna alldeles utmärkt att ha liggandes på disken.
  11. pupe

    Laga kåpfästen

    Bra tips, det ska jag tänka på när det är dags att sätt ihop allt. Jo jag tänkte jag skulle fixa bilder då det är lättare att förklara, men tyvärr har jag inte kåporna hemma för tillfället, men jag ska fixa det så fort jag får hem dem.
  12. pupe

    Laga kåpfästen

    Gick omkull i helgen och behöver nu tips på hur jag kan återställa hojen igen... Är inte så haj på att meka hoj, men framförallt är tummen mitt i handen när det gäller laga plast (antar jag eftersom jag aldrig gjort det innan). Har letat runt massa på forumet om hur man ska laga kåpor, men det...
  13. pupe

    Bulten 2010-05-15

    Tycker det verkar ha gått asbra. Snyggt jobbat med massa snygga bilder..
  14. pupe

    ZZR 600-96 "bludder" upp till 11000 rpm

    Problem solved Har nu kört ett antal mil och ett antal tankar (Med och utan diverse kemikalier i tanken) utan att problemet har gett med sig. För andra som kanske har liknande problem, så här gjorde jag. Tömde tanken helt och fyllde på med ny bensin, körde slut på all bensin i förgasarna och...
  15. pupe

    ZZR 600-96 "bludder" upp till 11000 rpm

    ok, testar det imorrn. tack för svar :banana
Top