Recent content by pulver73

  1. Intense's Blackbird turboprojekt

    Nice, väldigt lik min bänkning!:yoparty
  2. Intense's Blackbird turboprojekt

    Tja, vore ju kul å testa insprutning. Just for fun!
  3. Intense's Blackbird turboprojekt

    Vad kul för dig. Lite avis är jag på att du har sprut. Men jag är så nöjd med min hoj, så det får väl gå!
  4. Intense's Blackbird turboprojekt

    Nice bygge!
  5. Intense's Blackbird turboprojekt

    Blir bra det!:tummenupp
  6. Intense's Blackbird turboprojekt

    Fick mina grejer gjorda förra våren, inga problem. Dock är det så att mc grejor är inte prio ett längre för Marklund. Han gör det när det finns luckor. Har för mig att jag betalade 2500kr för intercoolern och 3500kr för plenumet. Finns ingen anledning att fippla själv då anser jag.
  7. Intense's Blackbird turboprojekt

    Har åkt 500mil med mitt turbokit utan returpump på oljan. Har då inte märkt att nått skulle vara knas. Har Marklund insug och intercooler. Tomme Powers smidda grenrör med en Mitsubishi t-16. Hojen har förgasare. Vad har du för diameter på rören du ska bygga grenröret av?
  8. Dagens Blackbirdmys

    Stort grattis:rock
  9. Gixxer 1000 K5 Turbo

    Vad är det för andra kammar du har till cbr motorn?
  10. Nöjd!

    Jag har den så oxså, men min turbo sitter högt och bra, så än har jag inte märkt någe tok.
  11. Nöjd!

    Turbon är en Mitsubishi t 16. Intercoolern och insug har jag köpt av marklund. Grenröret har min händige brorson tiggat ihop. Man spar ju liksom tid att köpa färdigt. Jag ju inte ute efter att uppfinna hjulet igen. Kopplingsfjädrarna har jag köpt av sp20 här på sporthoj. - - - Updated - - -...
  12. Nöjd!

    Jag har kompsänkt med tre original packningar. Tycker det är kul med min hoj. Den hade gått 6700 mil när jag satte på turbo. Dom flesta skulle inte ens komma på tanken att göra det. Den enda renovering jag gjorde, var att slipa in ventilerna så att toppen var riktigt tät. Nu har jag åkt ca 500...
  13. Nöjd!

    Så är det. Man blir såld.
  14. Nöjd!

    Ja, man har ju sabbat för sig själv. Vad ska man ha för hoj nästa gång??? Jo nått med turbo:rock Tack för fjädrarna, funka skit bra, inte en tendens till slir.
  15. Nöjd!

    Tack, men har inte behövt justera så mycket. Gick från 128 till 120 i storlek på munstyckena. Men det blev stor skillnad. Lambdavärdet var perfekt, 0.85 vid full belastning. Tydligen inte så vanligt på förgasarturbos enligt Marklund. Man kan ju säga att jag hade tur men nån ska ju ha det oxså!
Top