Recent content by netz

  1. netz

    Superduke-tråden

    Hej! Ny ägare av en Superduke -08! Mycketn nöjd men har lite problem med instrumenteringen... Hojen startar som den ska och går som den ska men instrumenteringen strular. Ibland tänds alla lampor på panelen utopm F1 och oljelampan, varvräknaren går i botten percis som vid uppstart, ibland tänds...
  2. netz

    Max däckbredd på 1,85" fälg?

    Tack för svaret! Låter bra. Är ju inte precis någon hoj som jag kommer att köra knäskrap med så det blir nog till att byta tillbaks till det bredare däcket efter SFRO och reg.besiktning.
  3. netz

    Max däckbredd på 1,85" fälg?

    Bygger en stelbens bobber Yamaha XS650. Har lagt på ett 4" däck på en 1,85" fälg fram. Enligt SFRO är detta inte ok. Däcket är för brett för fälgen enligt dom. Jag har kört ca 100 mil med däcket utan att något har hänt. Frågan är hur stor risk det är att det händer något vid exempelvis ett...
  4. netz

    Kawasaki Z750/Z1000-tråden

    Vet inte... men i mina ögon ser det ut som att denna killen ser ut att köra en touring hoj. Kunde inte sitta närmare 90 grader i ryggen!!
  5. netz

    Continental TKC80 till KTM 640?

    Är det någon som har kört med Continental TKC80 150/70-17" och TKC80 120/90-17" på en KTM 640 -00? Undrar om de får plats mellan gaffelbenen fram och mellan svingen bak? Lämna gärna synpunkter på köregenskaper oxå!
  6. netz

    Bakskärm till LC4

    Den skärm som dom har på i Claessons Motor och Karlströms ser ut som på bilden med en bit som går ner längst bak. Enligt dom så finns bara denna skärm. Har ni något art.nr eller namn på den ni har köpt?
  7. netz

    Bakskärm till LC4

    Undrar om det är någon som vet vart man kan köpa denna bakskärm? Detta är inte den skärm som finns att köpa hos tex Lelles mc som ska passa till LC4 med flera. Har sett skärmen på tyska sidor men inte lyckats ta reda på vart man köper dem.
  8. netz

    Grusdäck på motardfälgar

    Kan ju vara bra att ha grusdäck. Har hört att du var omkull för ett par veckor sedan!!!!
Top