Recent content by mungajanne

  1. mungajanne

    Honda X11-tråden

    Kolla reglaget på högra sidan eftersom där har du den röda on/ off knappen. När den är av så får du fenomenet du beskriver.
  2. mungajanne

    Syns du på din hoj.

    Reflexjackan bara irriterar andra trafikanter, i mörker blir den som en spegel och bländar. Min 12-åriga dotter hade en sådan och när hon åkte bak med frugan så blev jag helt bländad av reflektionen redan när det var lite skymning.
  3. mungajanne

    Sala Racing Park i KK?

    Det är utvidgat med mer aktiviteter på SRP http://www.malartop.se/OMOSS
  4. mungajanne

    Honda X11-tråden

    K&N filter och GPR slip-on annars helt original, air fuel kurvan ser bra ut...
  5. mungajanne

    Honda X11-tråden

    Jag hade samma uppfattning om min X11s låda och transmission, efter utredning av lokala handlaren och generalagenten så var det helt normalt. Det är bara att köra. :thumbup:
  6. mungajanne

    Honda X11-tråden

    Kombibromsar är inga problem alls, jag hade några kilometer grusväg innan asfalten när jag hade min X11 och upplevde aldrig något under de fem år besten och jag åkte där. :thumbup:
  7. mungajanne

    250 cross motor går inte rent

    Hade liknande problem med min Honda CR250 -98, efter en jävla massa felsökning och flyttande av delar mellan mina båda hojar så var det avståndet på tändstiftet som var för stort. När man kom upp i höga varv så orkade inte tändspolen få gnistan att tända...
  8. mungajanne

    Vinterdäck 2012 (dubb, dubbfritt nordiskt samt europeiskt)

    Man måste först komma ihåg att dubbfritt + is = FAIL :huvet Men hur många mil kör man på riktiga isvägar eller hårdpackade osandade snövägar? Jag har kört dubbfria Hakkapelitta R på min Civic TypeR tre vintrar ca 5000 mil över HELA Sverige och är helnöjd. Det gäller bara att köra efter väglag...
  9. mungajanne

    MC Mässan

    Niina & Jag är anmälda, betalt o klart. :yoparty
  10. mungajanne

    Utförsäljning på Funbike

    ÖPPETTIDER
  11. mungajanne

    Säsongsstart?

    Alberto! Instämmer helt med Tpåsen, börjar du köra på gränsen i trafiken så får övriga plock ihop delarna efter dig snart. Tänk på att de du åker med troligtvis inte ligger på sin övre gräns när du som ny kör nära din övre gräns, man inväntar alla i gruppkörningar så det är ingen som kommer...
  12. mungajanne

    Vilken CTEK-laddare?

    Den funkar helt perfekt. Jag har testat på alla tre hojarna o motardens gamla batteri djupurladdade jag bara för att se hur laddaren reagerade och det var inga problem.
  13. mungajanne

    Sälj, köp och bytestråden!

    taget
  14. mungajanne

    Vilken CTEK-laddare?

    Jag köpte min CTEK ZAFIR 45 på ClasOlsson för 499:- :tummenupp "Laddar batterier från 1,2 Ah till 90 Ah. Klarar alla typer av blysyrabatterier såsom öppna, MF, GEL och AGM. Utrustad med köldläge som laddar perfekt under kalla vinterdagar, samma läge klarar även mer krävande AGM-batterier."
  15. mungajanne

    Säsongsstart?

    Med lite tur kan man ta hojen till MC-mässan i helgen :tummenupp
Top