Recent content by MiggeG

  1. Koppla in digitala eftermarknadsmätare på en sporthoj

    Sent svar, men för mig verkar inkopplingen funka, i alla fall mycket bättre om än inte perfekt, med inkoppling direkt på spolen! Tack för tipset!
  2. Koppla in digitala eftermarknadsmätare på en sporthoj

    Tror jag köpte den från Acewell Sverige i samband med köpet av 2853:an. Annars finns den lite varstans. Den heter S2... http://acewell.co.uk/Sensors/Speed%20Sensors/ACE-S2.htm?action=full&id=14 Stort tack för hjälpen, ska plugga in och testa till helgen. Borde även passa på slänga på min...
  3. Koppla in digitala eftermarknadsmätare på en sporthoj

    Separata tändspolar har jag så visst är det flatstift. Då testar jag att koppla in pickuptråden där helt enkelt. Tack för hjälpen!
  4. Koppla in digitala eftermarknadsmätare på en sporthoj

    Det är en sådan här jag har: Superbra tips med tändspolen, det ska jag testa. Jag virade runt kabeln enligt instruktion men det var som sagt inte så vidare lyckat. Hur anslöt du kabeln? Bara direkt till någon pol?
  5. Koppla in digitala eftermarknadsmätare på en sporthoj

    Byggde om min CBR 600 -92 i vintras med en Acewell 2853 . Gick utmärkt. Fick dock använda en särskild adapter för att konvertera mekanisk signal till elektronisk, och varvräknaren fungerar lite sisådär vilket beror mer på min bristande ambition än teknisk svårighet.
  6. Den äkta bortskänkes-tråden

    PM:at!
  7. Den äkta bortskänkes-tråden

    Någon som är sugen på kåpset till CBR600 -91-94 (F2)? Har ett komplett plus lite till. Bild finns i min annons här på sajten. OBS! Jag skänker bort plasten mot avhämtning, men lyktinsatsen det står om i annonsen ingår inte i bortskänkandet.
  8. Kevlarjeans med hel insida med kevlar?

    Har ett par sådana som höll alldeles utmärkt när jag drog omkull. Enda nackdelen är att de är väldigt varma...
  9. Byta styre på Yamaha R6

    Skulle köpt av dig istället... :/
  10. Byta styre på Yamaha R6

    Utan att veta vad som sitter på din hoj idag (risers eller är den helt vanlig) och helt utan erfarenhet av R6 tror jag ändå att du behöver det här: https://spieglerusa.com/controls/handlebar-conversion/handlebar-conversion-kit-4382.htm När jag bytte från clipons till styre på min CBR 600 -92...
  11. Kamkedjespännare Honda CBR 600

    Här kan du se hur det ser ut med en manuell...
  12. Låna/hyra specialhylsa för Honda kopplingsmutter?

    Det här är totalt off topic, men jag blir lite varm i hjärtat av det här: Gemenskapen hojkörare emellan. När allt känns tungt med trasiga hojar, skrupellösa mc-handlare, saftiga priser, bortkastad regnig semester med mera är det just den här typen av gest, att man ställer upp för en främling som...
  13. Panik, Köpt min första hoj, Redan utsatt för vandalism

    Vet inte om kåporna passar exakt men jag tänkte precis lägga ut mina kåpor från en -92:a inklusive framlyktinsats för 1500 spänn oprutbart och som ett set på Blocket. PM:a om du är intresserad. Har säkert speglar och grejer också.
  14. Köra upp i stockholm (Bor i lkpg) A2

    Tror fan det är lättare att köra upp i Stockholm då banan (Gillinge) ligger så långt borta från stan att det mest blir lite glidande genom något villaområde.
  15. TLR café

    Jag tror att jag har en extra av det där dubbla cateye-bakljuset du kan köpa av mig för samma stålar om du inte orkar vänta på att den ska båttransporteras från Kina. PM:a om du är intresserad.
Top