Recent content by Mangan_H

  1. funderar på att köpa en ducati 748 -00...

    Det är en riktigt snygg hoj får man ju säga, men som någon/några andra har skrivit, tänk på att service kostnaden trots allt är mycket högre än på en japanare. Förra säsongen var det tre stycken 748or i vårat gäng, i år finns en. Den som finns kvar gjorde precis 1000 mila servicen och den gick...
  2. Fästa kolfiberdelar

    Om du vill att dom ska sitta för alltid och ALDRIG lossnar så använd superlim, typ LocTite! :)
  3. R1 och R6-tråden!

    Hämtade min sprajlans nya R46 i fredags! :banana måste ju dock fixa till den med lite andra blinkers åså... Någon som vet vart man kan köpa blinkers som så att säga är infällda i kåpan i fram? tacksam för all hjälp!! :)
  4. Vart Köpa blinkers?

    Hämtade min nya hoj i fredags, en alldeles ny R6 "Rossi" och som vanligt så sitter det ju jävligt snygga orginalblinkers på. Tänkte om någon vet vart man kan köpa främre blinkers som är så att säga infällda i kåpan? fattar ni vad jag menar? :) Mycket tacksam för hjälp!
  5. Kolfiber fråga Yamaha R6

    http://www.yamaha-motor-europe.com/accessories_parts/accessories/acc_overview.jsp?grpId=78&productId=22$2$YZF-R6 kika där! finns alla möjliga skydd å prylar till R6. :)
  6. R1 och R6-tråden!

    Trevligt initiativ! :yoparty lägger upp en bild på min nuvarande hoj, den är iofs inte i min ägo snart. Så finns det någon intresserad köpare här för den delen är det bara att skicka ett pm! :banana Ska sälja den å köpa en R46 (beställd).
  7. Min Första Hoj!!! :)

    va fan säger du?? min riskokare ju!! :banana du får fanimej smisk jävligt snart min vän... :arsele
  8. Nu vilar Mv´n i garaget!

    den är allt fräsch din båge kompis! :) :blah
Top