Recent content by mackan85

  1. mackan85

    KTM - provkörning på plogad isbana! (Separerad tråd igen)

    Stort tack till de som arrangerade denna dag! Fan så kul det var, man vart ju inte lite sugen på att köpa en 300cc 2-taktare!
  2. mackan85

    Här är Sporthoj.com i OSLO!!!

    Tyvärr så har jag fått förhinder... Vart lite hastigt, fick reda på det igår kväll att jag måste flytta idag så blir svårt att få till någon åkning! Men jag har inga planer fredag eller i helgen! Så det vore kul att få till en runda då!
  3. mackan85

    Här är Sporthoj.com i OSLO!!!

    Jag kan tyvärr inte heller på tisdag! Men är lätt med på onsdag om vädret är okej! Goxx: Onsdag Rolf: Onsdag Mackan: Onsdag Jag kan från 17:00, när passar det för er?
  4. mackan85

    Här är Sporthoj.com i OSLO!!!

    Välkommen varl! Garage är inte det lättaste i Oslo, jag letade som fan förra året slutade med att jag hade hojen ute då det billigaste jag hittade var 700 per mån! Men ring runt till olika garage/firmor, men det verkar inte som så många har mc platser / är sugna på att tjäna 500 extra för o ha...
  5. mackan85

    Här är Sporthoj.com i OSLO!!!

    Tack själv Goxx, var kul att komma ut o köra lite med nån.... jag är intresserad av fler körningar, har dock mycket denna vecka men en tur i mitten av nästa vecka vore kul! Bana i Norge nej, då försäkringen inte gäller, men om någon är sugen på att ta en SMC kurs i sommar så är jag lätt på!
  6. mackan85

    Här är Sporthoj.com i OSLO!!!

    Jag kan Onsdag 18, ska till Stockholm en tur på torsdag så resten av veckan är körd för mig...
  7. mackan85

    Här är Sporthoj.com i OSLO!!!

    Kul att det verkar finnas intresse för lite körning runt om oslo! Goxx: Visst vore det kul om man kunde få ihop ett gäng och ha regelbundna körningar... Bra hojvägar finns det gott om, så det ska inte bli något problem... Så länge man kommer ut från bebyggelsen så är ju de flesta vägarna helt...
  8. mackan85

    Här är Sporthoj.com i OSLO!!!

    gött o höra... vad sägs om imorrn eller torsdag??? Sends ett mess på 4130 5968 om du/någon är sugen, då jag inte är allt för duktig på sporthoj på jobbet... Men från 16:30 finns det alltid möjlighet för en runda!!!
  9. mackan85

    Här är Sporthoj.com i OSLO!!!

    Nån som har planer på en runda nu i veckan/helgen??
  10. mackan85

    Här är Sporthoj.com i OSLO!!!

    Kul att det verkar va ett sporthojsgäng som är sugna på o köra lite i vår... jag hämtar nog hojen nu i helgen.... FAN va gött det ska bli... hör av er om ni är sugna på en tur i nästa vecka!!!
  11. mackan85

    Här är Sporthoj.com i OSLO!!!

    Alltid kul att åka med någon! Jag har kvar hojen här tills slutet av september så är vädret bra så är jag på!
  12. mackan85

    Var sker uppkörning i Linköping?

    Nej sviestad blir nog svårt att åka och träna på själv, men det finns ju endel parkeringsplatser som är ganska öde under kvällarna! När jag körde på körskola så körde vi endel på blomsterlandets parkering, utmed industrigatan nästan vid bergsrondellen. Annars finns det ju en bra parkering...
  13. mackan85

    Här är Sporthoj.com i OSLO!!!

    Jag tänkte att man skulle ut och köra en runda imorrn runt lunchtid! Någon som är sugen att hänga med?
  14. mackan85

    Här är Sporthoj.com i OSLO!!!

    Bra intiativ! Fina vägar finns det gott om och det blir bara roligare om man är ett gäng som åker! Sporthoj.com andan är saknad sedan tiden i gbg, vore kul om vi får ihop ett gäng som är sugna på att köra lite!
  15. mackan85

    Skuren daytona 675 -08 (ingen garanti)

    Triumph lämnar 2 års garanti enligt deras hemsida, så han har fortfarande garanti på hojen. Det den kan ryka på är ju som The blade skriver att man ska hålla koll på oljenivån.. Men frågan är ju om det inte borde klassas som en fabrikationsfel om hojen drar 2 liter olja på 200 mil.. Det måste ju...
Top