Recent content by Freddyboyo

  1. Är min hoj tung? A eller A1 kort.

    När var jag dryg? Jag ställde en enkel fråga som egentligen bara krävde ett simpelt JA eller ett simpelt NEJ. Inte massa svar om hur dum i huvudet jag är för att jag inte förstår det. Och NÄR var jag otrevlig? En enkel fråga och ETT enkelt PÅSTÅENDE om att JAG tycker reglerna är krångliga...
  2. Är min hoj tung? A eller A1 kort.

    fragbite-nivå på det här forumet ju :o shit pommes.
  3. Är min hoj tung? A eller A1 kort.

    Ne hur många unga har råd med en Ferrari... Att r1 med några år på nacken har desto fler råd att köpa in, strypa och regbesikta verkar ju vara på tok för lätt. För jag tvivlar att de flesta yngre har råd att försäkra en icke strypt r1..
  4. Är min hoj tung? A eller A1 kort.

    Johnny, jag fattar alltså :) men fortfarande, knäppa regler! 10:- på att dom inte ser likadana ut om 10 år.
  5. Är min hoj tung? A eller A1 kort.

    Jag fattar alltså men så jäkla klockrena känns väl ändå inte reglerna? :P ptja skillnaden är väl mest åldern? :) Nåja, tack för svar får se om körskolan kan tänkas hyra ut en..
  6. Är min hoj tung? A eller A1 kort.

    Ja ni. Säga vad man vill men krångligt är det. Att jag måste ha A körkort för att köra, men inte får köra upp på den för att det är nåt mellanting, det är väl ändå märkliga regler?
  7. Är min hoj tung? A eller A1 kort.

    Vad är då min hoj för nåt? Då den har mer effekt än 0.2kw per kilo
  8. Är min hoj tung? A eller A1 kort.

    Ska snart köra upp och vill helst göra det på min egen hoj. Vill här bara dubbelkolla så den verkligen är tung, alltså att den går som A, inte A2. Honda CRF 450 -04 motard Tjänstevikt: 115kg Kilowatt: 34.0 34 delat på 115 = 0,29kw/kg Stämmer?? Tack o bock Krångliga jävla regler för övrigt.
  9. Vilken motard?

    Jag som skrev fel. 13/48 orginal, 14/43 på nu! My bad :)
  10. Vilken motard?

    Kan bara ge dig lite info om Hondan. Plus: En ren crossmaskin man får köra lagligt på väg :-) fantastiskt Väger inget, ca 110kg Ska vara lättare att skruva med än t.ex Husaberg och ska inte behövas skruva med lika ofta. Jämför samma årsmodell med Honda och Husaberg så hade jag valt Honda...
  11. Diverse frågor ang CRF 450m och körkortsfråga!

    Problemet är löst utan att behöva byta någon stator eller svänghjul. Och jag är rätt övertygad om att någon stackare inom snar framtid kommer att sitta att googla ihjäl sig och ringa runt hur man blir bukt med det här felet på billigast och bästa sätt. För mig räckte det med en så simpel grej...
  12. Diverse frågor ang CRF 450m och körkortsfråga!

    Hade isär motorn idag och statorn är ju inte ens lik den som jag länkade till. Blir galen, VART HITTAR JAG EN STATOR TILL EN HONDA CRF 450 HM ?!?! :)))
  13. Diverse frågor ang CRF 450m och körkortsfråga!

    tack och tack för svar :) provade hojen idag, allt funkar när jag ger lite gas. På tomgång blir det sämre kräm i allt (förstås) och tutan funkar inte när jag har lyset på t.ex. Ändå osäker på om statorn är samma till HM som till vanliga crf450R, har läst nånstans om att man behöver byta...
  14. Diverse frågor ang CRF 450m och körkortsfråga!

    Efter att ha läst ihjäl mig så verkar det ju vara statorn som är mitt elfel.. Har dock inte mätt upp än. Fungerar denna: http://www.24mx.se/stator-trail-tech , som är till vanliga CRF450R ? Kom igen nu ;)
Top