Recent content by Findus

  1. Findus

    Sälj, köp och bytestråden!

    Hej! Tänkte sälja lite grejer som bara blir liggande till Honda CBR 900 RR -98, kan passa flera modeller. *Stötdämpare bak (Original) nästan ny 1000kr *Dynojetkit oöppnad kartong. 500kr *Kraschkåpor svarta, går att montera lysen osv 1000kr *Original avgassystem och dämpare 500kr *Varvräknare...
  2. Findus

    Mycket billiga MC Däck

    Hej har hittat en mycket bra sida med billiga mc däck. Är supernöjd... jag med många flera. Hoppas nån får nytta av denna länk. www.mcdackmalardalen.se :yoparty
  3. Findus

    Gocartkörning på gång

    Jag hänger gärna med om det finns plats för en till ;)
  4. Findus

    Köpings-åka

    Tjenare! Låter som en bra idé! Jag dyker upp om inget annat "viktigt" dyker upp eller om det haglar ner stora fotbollar.
  5. Findus

    En era är slut....

    Jag kommer absolut som ny frälst mc åkare ta mig till Onsdagskörningarna för en trevlig tur. Sen så blir det en låååång tur i sommar, eller hur r matte ? Ha det gött alles så hörs vi i sommar när jag kommer hem till Sverige igen.
  6. Findus

    Västerås-åka

    Jag dyker upp om tiden räcker till. Kanske får med mig några till om jag har tur. Vägen från Ramnäs till Skultuna är asfalterad och riktigt skönt att köra.
  7. Findus

    Västerås-åka

    Kanon! Super! Då hörs vi på stationen runt 6 om vädret tillåter :tummenupp
  8. Findus

    Västerås-åka

    Onsdagstur ? Hej på er alla! Kommer det att vara någon som är sugen på att ta en onsdagstur idag ? Vore kul att träffa lite glada hojåkare :)
  9. Findus

    Svårstartad CBR 900RR -98

    Tjenare! Ja dt luktar lite soppa i avgasröret när man försöker starta hojen. men jag tycker inte att det är så svart i mynningen, lite kanske.
  10. Findus

    Svårstartad CBR 900RR -98

    Har ett litet problem som jag själv inte lyckas lösa. Min CBR 900 är jäkligt svårstartad. Man får tugga ett bra tag på startmotorn utan choke och bara ge den pytte lite gas så hoppar den igång efter mycket om och men. Försöker man starta den med choken i så startar den inte alls. när man väl har...
Top