Recent content by El Torpedo

  1. El Torpedo

    Motorn sjunger!

    Säkert gammal men ändå... http://www.youtube.com/watch?v=N2zSfNpUxT8
  2. El Torpedo

    Räikkönen Vann!!!!

    Kändes väl iofs rättvist att inte Hamilton eller Alonso tog hem förartiteln i år med tanke på spionaffären tidigare under säsongen. Den borde ju rimligtvis ha gett dem en konkurrensfördel.
  3. El Torpedo

    Rugby World Cup

    Kan man se rugby-VM på nätet utan att behöva pröjsa för det? Jag hörde att det skulle gå på www.itv.com men jag får bara meddelandet att jag måste befinna mig i UK för att se nåt. Rugby är ju, näst efter motorsport, världens häftigaste sport så det vore ju kul om man kunde se matcherna utan att...
  4. El Torpedo

    CBR1000rr-08 Uggly!!!

    Svårt att bilda sig en uppfattning när man inte ser den framifrån. Fast det ser ju inte så lovande ut från sidan får jag säga. Å andra sidan så kanske det inte spelar så stor roll; ZX10:an har ju aldrig varit vacker och den har väl sålt hyffsat i alla fall?
  5. El Torpedo

    Varför har gynekologer alltid fotriktiga sandaler?

    Ja, den frågan ställer Anders och Måns flera gånger under sin TV-serie som gick för något år sedan. Man får aldrig höra svaret eftersom sändnigen alltid bryts just då. Är det någon som vet svaret, eller finns det helt enkelt inget?
  6. El Torpedo

    Störstskön Youtube Rulle!!!

    När jag får barn ska jag lära dem att köra så!
  7. El Torpedo

    Gratis antivirusprogram?

    Vart får man tag på det, eller ska man helt enkelt tömma bankkontot och gå och köpa ett?
  8. El Torpedo

    Hjälper en dB-killer?

    Det är Knutstorp. Jag har hörde nyligen någon säga att dB-killers inte hjälper så mycket, så jag blev lite orolig.
  9. El Torpedo

    Hjälper en dB-killer?

    Hm, sökfunktionen verkar inte fungera. Jag ska köra bana den här veckan och undrar om ett par dB-killers kan hjälpa att få ner ljudet tillräckligt mycket. Jag kör en VTR Firestorm med hyffsat välanvända (välljudande) Leo Vince slip on. Vad tror ni? Alternativet är att köra hem till föräldrarna...
  10. El Torpedo

    Plopp och Center

    Jag har också gjort ett blindtest och kan precis som du konstatera att 1. Smaken är olika 2. Plopp är godast Dessutom kunde jag ana en nyansskillnad i chokladen mellan sorterna, men det berodde förmodligen på att Centern hade legat och blivit gammal eftersom ingen hade köpt den förrän nu.
  11. El Torpedo

    Plopp och Center

    Jag var inne på de sidorna nyss men skummade bara igenom dem och lyckades givetvis missa infon om att "smaken skiljer sig avsevärt". Funderar på om man ska göra ett blindtest efter gymmet, det kan man väl unna sig då? Ungefär som skillnaden mellan "korv med bröd" och "bröd med korv" kanske?
  12. El Torpedo

    Plopp och Center

    Jag har tråkigt, och vad kan då vara bättre an att finna svar på viktiga frågor? T.ex: vad är det egentligen för skillnad mellan Cloetta Plopp och Cloetta Center?
  13. El Torpedo

    Vad hände sen? - John Britten

    Jag sag faktiskt en riktigt Britten for ett par veckor sedan da jag besokte Te Papa Tongarewa, ett museum i Wellington, NZ. Vissa pastar att cykeln som finns dar inte tillverkades av Britten sjalv utan har monterats ihop senare av overblivna delar. Hur det ar med den saken vet jag inte men jag...
  14. El Torpedo

    Om man uteblir fran en huvudforhandling

    Jag ar ju oskyldig fattar du val. Precis som alla andra. Har redan varit utan kk i 3 manader, aven om jag inte skrev under boteslappen. Det som ska avgoras i tingsratten ar om jag ska tvingas betala 2000 kr i boter. Kruxet ar att jag inte tankte pa att en eventuell rattegang skulle kunna aga...
Top