Recent content by E.S.W

  1. Skyddsväst

    Tack! Riktigt schysst att du tog dig tiden Bonzo! Vet du möjligtvis vad spännet från axelskyddet till bröstplattan har för funktion? Också funderar jag på om plasten kan bli dålig efter 7 år? Till exempel att den bli skör och spricker lätt?
  2. Skyddsväst

    Tja! Någon som vet vad dem här skyddsvästen från dainese heter? Alltså modellen på den. Den är rätt gammal men funderar på när den såldes och vad man skulle kunna betala för den idag begagnad? (OBS ett spänne är trasigt vid höger axel) Stort tack!!
  3. Packning till drevaxeln

    Tjena, bytte packning till runt drevaxeln på min ktm 150sx -10 idag och slog in packningen djupare in i motorblocket än de gjorde på guiderna. Då låg ringen jämn med motorblocket. Gör det något att det blev cirka 4-5mm djupare in nu eller går det ändå? (Drevaxeln snurrar väl) Tack för svar!
  4. Ktm 150 sx 2010

    Tjena! Vet att detta forum inte är så mycket för Cross/Enduro, men EnduroMX har lite väntetid, så hoppas på det bästa här medans! Jag har ögonen på en KTM 150 SX -10. Den är renoverad för 24k pch renoverad i motor. Så jag har lite frågor. Är 26k ett dugligt pris? (Sänkt från 31k) Några problem...
  5. Köpa 125a, behöver hjälp

    Okej jag förstår, ska höra mig för där så fort jag fått verifieringsmailet! Tills dess frågar jag här och hoppas
  6. Köpa 125a, behöver hjälp

    Hur hjälper det där mig?
  7. Köpa 125a, behöver hjälp

    Tjenare, har lessnat och vuxit ifrån min cr 80 så ska tänkte ge mig på en lite större maskin. Har ögonen på en ktm sx -08. Det står att den är 144 kubik, vad innebär det? Gör ktm 144 kubik eller är det en 125a som gjorts till 144? Isåfall hur gick de till väga för det? Sedan undrar jag vad...
Top