Recent content by drovy

  1. drovy

    Honda CBR 1000 RR Fireblade SP

    Ja geggamojja, det var väl precis det du menade, vavava? /#72
  2. drovy

    Fordons debut i Rookie-serierna

    Tack för ett kul race i söndags! Det krävdes några bromsdueller ner mot schikanen för att jag skulle pressa mig själv tillbaka till hur jag kört där tidigare år. De enda varven där det fungerade bra på hela helgen var efter att jag kommit ikapp och vi började boxas :) / #72 Jonas Eriksson
  3. drovy

    Gatdäck på bana?

    Lästips! Till oss alla. http://www.motovudu.com/ Killen har mycket klokt att säga om hur man kör motorcykel på ett bra sätt runt en bana :)
  4. drovy

    Drevning på Anderstop

    Hoppade lite mellan 15-42 och 15-43 nu under sm-helgen. För mig fungerade 15-43 bäst. Var lite för långsam för 42 ut ur de längre kurvorna & hamnade lite mitt emellan på växelval då.
  5. drovy

    Fordons debut i Rookie-serierna

    Coolare att köra snabbt på en tjejhundra :P Jag hoppade personligen från en RSV4 till en CBR600 under 2014, vilket var mycket trevligare för mig! Men det är väl som smaken med det där, hoppas att du får ordning på cykel och kropp! Kul att se någonting lite annorlunda i depån :)
  6. drovy

    #22 MOZZ kör Bahrain Superbike Championship!

    Huuga! Kör lagom hårt imorgon! & Lycka till :)
  7. drovy

    Yamaha MT-09 Sveriges mest sålda motorcykel 2015

    Vad är ett plötsligt framhjulslyft?
  8. drovy

    The return of the 600.

    Tänk om Honda skulle släppa en ny CBR600RR, eller en RVF600 (eller vad en V4 Honda 600 räser skulle kallas). Det vore nog det bästa som Kunde hända efter att man uppfann hjulet skulle jag säga. :banana
  9. drovy

    Fordons debut i Rookie-serierna

    Så var det under 2015 iaf. :)
  10. drovy

    Hur funkar allmänhetens åkning på bikeweek?

    Ja det brukar vara fyra grupper som kör 15 minuter / timme. Det gäller alltså att vara där i tid och anmäla sig. Annars finns det risk att man inte får köra, kommer jag ihåg rätt så är det körning mellan 9 och 16.
  11. drovy

    Rookie 2015

    R600 #72 Gasar vidare 2015, blir hel säsong i R600 i år istället för halv R1000 och halv R600 som förra året. Hoppas på att kunna vara med kriga på övre halvan iaf. :) Snart dags att gasa ! Hur många känner att de har koll på Anderstorp? :) // Jonas Eriksson R600 #72
  12. drovy

    Träning 9/7 Karlskoga

    Javisst! Blir onsdag-fredag. Ser ut att kunna bli tre väldigt trevliga dagar!
  13. drovy

    Köp en T-shirt och hjälp mig läxa upp snorvalpar!!!!

    Kan tänka mig att springa runt i depån och glänsa i sommar ! Men man blir nästan lite rädd att man får tälta i en S..! 182 cm 71 kg halvyngling. Passar det?
  14. drovy

    Samlingstråden för ljudnivåer. Hoj? / Avgassystem? / Modifikationer?

    Ljudproblem. Jag har med spänning försökt att följa ljuddebatten under försäsongen och nu när ni börjat komma igång med tester.. Har spenderat vintern med jobb på andra sidan Atlanten och kommer inte att kunna testa någonting själv innan början av maj när man dyker upp i Sverige igen. Har en...
  15. drovy

    Angående Aprilia RSV4 Factory

    Har tänkt ratta runt en RSV4:a i R1000 i år. Att den skulle ha för lite effekt har aldrig slagit mig. Den som lever får se antar jag. :)
Top