Recent content by BlueSoul

  1. Stockholm stad verkar ta bort MC-rutor

    Deras strategi är att sänka hastighetsgränserna så mycket att man aldrig kommer fram. Då behövs inga parkeringar.
  2. Bukskydd, vad är det?

    Har hört att vissa motorcyklar också kan ha hasplåt...
  3. Noll vision - i praktiken

    Om vägen var relativt ny kan det ju ha varit snorhalt. Friktionsmätning verkar det ju inte vara så noga med.
  4. Flashad, nu paranoid

    "Det finns redan idag inom Polisen, rutiner för att kontakta, upplysa och eventuell vidta rättsliga åtgärder gentemot ägaren av ett fordon där föraren inte kunnat identifieras." Hur skulle Polisen kunna vidta rättsliga åtgärder mot ägaren av ett fordon då föraren inte är identifierad?
  5. Flashad, nu paranoid

    You wish...
  6. Flashad, nu paranoid

    Ny marknad för målvakter? Den industrin behöver lite stimulans efter den (extremt klena iofs) ändringen vad gäller parkering och fordonsskatt...
  7. Flashad, nu paranoid

    Dessutom kör man väl sällan för fort för att reta upp folk utan för att antingen komma fram fortare eller att det är roligare (kan iofs vara en kombination).
  8. Flashad, nu paranoid

    Nu räcker det ju inte med en skylt fram, hur vedervärdigt det än skulle vara. Det krävs en ändring till ägaransvar och därmed en avkriminalisering vilket lagstiftaren torde vilja undvika.
  9. Hoj-skoj i Kenya....

    Ja, Nairobi och hela Centralprovinsen har riktigt behagligt klimat. Finns en anledning till att kolonisatörerna föredrog det framför den heta och fuktiga kusten eller den heta och torra norra och södra delen. Fantastiskt förövrigt att man kan se så många djur redan i Nairobi nationalpark. Har du...
  10. Flashad, nu paranoid

    Konstigt att det det aldrig diskuterats kring den orimliga trafikfarligheten att trafikanter blir kraftigt bländade och därmed blinda i flera sekunder efter en blixt. Kanske kan man parera det genom att wheela förbi så att hojen skymmer blixten?
  11. Hoj-skoj i Kenya....

    Själv skulle jag gärna köra någon lätthanterlig äventyrs-/offroadhoj i Aberdare där man till och med får campa i nationalparken. Eftersom det är så högt över havet är också klimatet relativt behagligt även för oss nordbor. Har nog aldrig varit så nära bufflar och elefanter som där, inte ens i Mara.
  12. Hoj-skoj i Kenya....

    Min dotter pluggade i Kenya i två år och vi var där och besökte henne ett antal gånger. En av hennes lärare hade kört Victoriasjön runt på en Royal Enfield. Måste säga att jag var ganska avis...
  13. Hoj-skoj i Kenya....

    Det här är också en touringlegend i Kenya. Strax söder om ekvatorn.
  14. Yrke och båge?

    Det är en frän hoj...
  15. Yrke och båge?

    "Senior manager" inom telekom, kör Tiger 800.
Top