Recent content by Blozzard

  1. Utrustning Sverigetur

    Håller med, handelsbodens tält är rena skämtet. Finns "billiga" tält som är bra mkt lättare och med mindre packvikt än handelsbodens. Hilleberg är ju annars en investering som lönar sej. Jag kör med Jack wolfskins självuppblåsande liggunderlag, 27cm nerpackat och väldigt lätt. En tunn...
  2. Ducati Sport 1000 - tråden

    Har du vägarna förbi Växjö kan du prova min. Är man lång är hojen allt annat än bekväm men man vänjer sej ;) De nyare modellerna (07+) har inte lika lågt styre. De börjar bli riktigt dyra nere i europa dock så tror inte det lönar sej att importera?
  3. Husqvarna och Yamaha - vilken är original, vilken är kopia?

    Jag tycker de är ruskigt snygga. Ska lätt köpa svartpilen när den kommer om de nu inte ändrar för mkt.
  4. Ducati Sport 1000 - tråden

    Han hade ute den förra året också väldigt länge, vet inte varför han inte blev av med den då för priset var billigt och vad jag vet är det inga fel på den? Kanske att det är import som skrämmer endel eller lite trög marknad nu
  5. Ducati Sport 1000 - tråden

    Nice, Flemmings hoj som legat ute ett tag antar jag? Välkommen iallafall :)
  6. Snacka om allt!!!!

    Växjö -> Urshult var ganska bucklig förra året, var ju ingen vidare vinter i år så den lär väl se ut ungefär likadan? Krokvik ser bra ut i år iallafall, dock är ju den sträckan ganska kort :P
  7. Ducati Sport 1000 - tråden

    Låter gött. Gå med i "hojåkare i wexiö" på facebook :)
  8. Ducati Sport 1000 - tråden

    Värst vad hojar det var i Växjös omnejd. Ta och träffas ihop nångång snart kanske? Värnamo och Emmaboda är ju inte direkt långt härifrån :)
  9. Ducati Sport 1000 - tråden

    Hittade du nåt? Själv har man beställt ny tryckplatta, fjädrar och kåpa till kopplingen :)
  10. Snacka om allt!!!!

    Däckproffsen på norremark bytte däck på min. Dom var de enda i Växjö som tog emot den utan att man skulle komma dit med lösa fälgar. Har du nån bild på din hoj kanelegon? :)
  11. Ducati Sport 1000 - tråden

    Har för mej det fanns en färdig mall för rensning av bakdelen på ducati.ms och sportclassic delen. Hittade inte den nu när jag sökte men sitter på mobilen nu också så inte det lättaste :)
  12. KTM 690 SM stulen i Växjö mellan 28/1 och 18/2 - Återunnen

    Riktigt ruttet! Hoppas du hittar den, ska hålla utkik.
  13. Steelie hållare för mobil

    Det var ju inte svar på frågan? Handlar ju om att man vill kunna se karta/gps, byta låt, kolla klocka eller vad som. Lite svårt om den ligger i fickan?
  14. Steelie hållare för mobil

    Funkar säkert jättebra men den är allt annat än snygg och diskret :) 3M självhäftande brukar ju hålla bra, kan en goprokamera sitta fast i extremt höga farter borde ju en liten telefon palla det också. Frågan är ju bara hur kraftig magneten är isåfall?
  15. Steelie hållare för mobil

    Någon som testat denna hållaren på hojen? http://www.discshop.se/elektronik/niteize_steelie_car_mount_kit/P114929?utm_source=Prisjakt&utm_medium=PriceComparisonSite&utm_term=&utm_content=&utm_campaign= Verkar ju väldigt smidigt att montera isåfall men frågan är ju om den inte vibrerar bort...
Top