Recent content by _bagarn

  1. _bagarn

    Honda CBR 919 turbo

    Kommer bli en fest när du får ut den där på vägarna! snyggt jobbat
  2. _bagarn

    Styrbjörns laddade dröm

    Kommer bli awesome! vi håller på att planra ihop en liten turbohojs träff här i norr (ganska rakt över det där vattendraget från där du bor ), där vi tänkte hyra en av dom lokala flyganläggningarna som finns till förfogande och få sträcka ut snigel maskinerna ordentligt.
  3. _bagarn

    Styrbjörns laddade dröm

    jo jag åker original spolarna, räcker tydligen ledigt till dom siffrorna jag tänkt mig pratade med erik på mcx ang detta och det skall vara samma spolar på hayabusan och dom hade fått byta spolar då dom passerade en bit över 600 sträcket enligt han. skulle du åka original botten på din?
  4. _bagarn

    Styrbjörns laddade dröm

    om det kommer bli den stora kostnaden så är ingen gladare än jag :) nu är den uppstartad iaf och spinner på fint med nya sprutet! vad för pump är det du använder dig av? och vad har hern för mål i sikte vad det gäller effekt på sin snabba död ?
  5. _bagarn

    Styrbjörns laddade dröm

    ja lite svårt att säga, vi får väl se vart det stoppar i maskineriet :) men förhoppningen är nog bort åt en 400hk och hur mycket laddtryck de blir dit får vi väl se:tummenupp men jag tvivlar på att jag behöver så där väldigt mycket över 1,5 bar med den turbon jag har.
  6. _bagarn

    Styrbjörns laddade dröm

    jo jag har just Sfro bygg besiktat min och har uppstart på tisdag med lite tur :) men mycket som skall göras ändå innan man är i hamn med det här projektet :)
  7. _bagarn

    Styrbjörns laddade dröm

    Ser mycket bra ut! Börjar du som en annan känna att sommaren flåsar dig i nacken :) Han är en hyvens Herre den där zx9express!
  8. _bagarn

    Honda CBR 919 turbo

    så lycklig den skall bli när den får andas ut när tvångs matningen bliver den för mycket :)
  9. _bagarn

    Styrbjörns laddade dröm

    nä de är inget dragrace bygge än iaf, den är tänkt för att stegra lite med på gata :) jag har plockat ihop delar från en nyare gsxr1000 som har hyrda koppling och förstärkt, och kopplingspump från en hayabusa så de var inte mer spännande än så!
  10. _bagarn

    Styrbjörns laddade dröm

    De kan va ett värdefullt tips, sitter än ingen slang alls där så tipset kom ju i god tid iaf !
  11. _bagarn

    Styrbjörns laddade dröm

    Mitt recept på laddtrycksgrytan är Följande så här långt i bygget :) styrsystemet har jag köpt ett Link Fury eftersom dom har stöd för att köra e85 kompenserings givare och ett + är att man kan justera laddtryck mot varvtal och växlar och ha olika mappar för e85 och 98 oktan på brytare...
  12. _bagarn

    Styrbjörns laddade dröm

    trivsamt bygge min herre! följer med spänning att se slut resultatet, håller även på själv med en gsxr 1000 turbo fast en k2 så det gör det ju lite extra kul att följa dina framsteg
  13. _bagarn

    Kemora v21 2012

    ring mig på 0722049828 jag kör en buss upp och vi kan nog stuva in en hoj till /Ola
  14. _bagarn

    Sporthoj Skellefteå

    tjenare! jag va å besiktade bussen i veckan så jag ta den så slipper vi bängla på med att lasta om i pite osv! mitt nummer är iaf 0722049828 och Ola Boström heter jag :)
  15. _bagarn

    Kemora v21 2012

    är du sugen på att ha med ett ganska kort och halvtjockt gruvtroll med en kawaskaki så ska jag med ett leende ställa upp och prata turbo tills öronen blöder å tungan är svald!
Top