REGLER FÖR OT-FORUMET!
OT-forumet behöver skarpa regler som kommer vidhållas. Även vanliga SH-regler gäller.

ALLMÄNT UPPFÖRANDE?
- Du ska ej vara otrevlig mot andra!
- Rapportera inlägg som bryter mot regler.
- Var objektiv och saklig i dina inlägg!
FLER PUNKTER...?
- OT ska vara ett trevligt forum för alla!
- Fylletrådar och dyligt ska ej finnas!
- Vi ska ha ett KUL forum :-)
I detta forum kommer vi ta till stängning och borttagning av trådar samt inlägg. Vad som orsakar stängning skrivs oftast ut av moderatorn i sista inlägget, om inget, så är ofta anledningen uppenbar (se regler).
LÄS OVAN INNAN DU DELTAR I OT-FORUMET

Sidan 9 av 9 FörstaFörsta ... 3456789
Resultat 161 till 170 av 170
  1. #161
    Medlem Knoddass avatar
    Reg.datum
    nov 2010
    Ort
    Ängelholm
    Hoj
    Ja
    Inlägg
    2 460
    Citat Ursprungligen postat av SJP Visa inlägg
    Det är makalöst när det blir rätt.
    Oerhört lätt att misslyckas med dock. Gäller att svedda ytan fort som möjligt och låta den bli klar igenom på eftervärme.
    Oh ja, tricket är att plocka biten vid exakt rätt tillfälle vilket inte är helt lätt alltid.


    Hade planer på att grilla 4 pizzor ikväll men efter 2 så var jag mätt som en gris, men jäklar vad gott det blev!

    Första körde jag Barilla pastasås med örter (istället för tomatsås), skinka, västerbottensost, serrano, ruccola och vitlökssås.
    Sköljdes ner med en Mariestads Old Ox.
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	DSCPDC_0002_BURST20190511191334383_COVER.jpg
Visningar:	29
Storlek:	98,6 KB
Id:	448997
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	DSC_0100.jpg
Visningar:	26
Storlek:	88,9 KB
Id:	448998

    Andra gjordes med samma grund, men soltorkade tomater istället för ruccola.
    Sköljdes ner med en favorit från ett lokalt bryggeri, This Ale Is Irish Red från Skelderwikens Bryggeri.
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	DSC_0101.jpg
Visningar:	23
Storlek:	98,1 KB
Id:	448999

    Lite ånger över att jag inte testat pizzastenen innan, blev riktigt jäkla bra.

  2. #162
    Medlem Kratozs avatar
    Reg.datum
    jan 2012
    Ort
    Borlänge
    Hoj
    KTM 1290 Super Adventure, Honda CB650 -80
    Inlägg
    4 002
    Citat Ursprungligen postat av Knoddas Visa inlägg
    Oh ja, tricket är att plocka biten vid exakt rätt tillfälle vilket inte är helt lätt alltid.


    Hade planer på att grilla 4 pizzor ikväll men efter 2 så var jag mätt som en gris, men jäklar vad gott det blev!

    Första körde jag Barilla pastasås med örter (istället för tomatsås), skinka, västerbottensost, serrano, ruccola och vitlökssås.
    Sköljdes ner med en Mariestads Old Ox.
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	DSCPDC_0002_BURST20190511191334383_COVER.jpg
Visningar:	29
Storlek:	98,6 KB
Id:	448997
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	DSC_0100.jpg
Visningar:	26
Storlek:	88,9 KB
Id:	448998

    Andra gjordes med samma grund, men soltorkade tomater istället för ruccola.
    Sköljdes ner med en favorit från ett lokalt bryggeri, This Ale Is Irish Red från Skelderwikens Bryggeri.
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	DSC_0101.jpg
Visningar:	23
Storlek:	98,1 KB
Id:	448999

    Lite ånger över att jag inte testat pizzastenen innan, blev riktigt jäkla bra.
    Har faktiskt använt den jag köpte på Lidl ett antal ggr och det blir riktigt bra!
    Old Ox är riktigt god till pizza (eller bara för sig).
    Marc Marquez! You had me at Valencia 2012! :)

  3. #163
    Medlem Knoddass avatar
    Reg.datum
    nov 2010
    Ort
    Ängelholm
    Hoj
    Ja
    Inlägg
    2 460
    Citat Ursprungligen postat av Kratoz Visa inlägg
    Har faktiskt använt den jag köpte på Lidl ett antal ggr och det blir riktigt bra!
    Old Ox är riktigt god till pizza (eller bara för sig).
    Kommer garanterat använda min snart igen!
    Sambon körde sina i ugnen och vi tyckte båda att mina från grillen blev mycket bättre.
    Old Ox är gott till allt, älskar bocköl men det är trist att det inte finns så många andra goda alternativ...

  4. #164
    Medlem Knoddass avatar
    Reg.datum
    nov 2010
    Ort
    Ängelholm
    Hoj
    Ja
    Inlägg
    2 460
    Var på grillmässa idag!
    Eller, arrangören kallade det för grillmässa men jag skulle nog kalla det sås/kryddmässa, inte särskilt mycket fokus på grillar eller grillande egentligen.
    Hittade en del spännande grejer ändå, jag är ett äkta sås-mongo så slog till på lite olika varianter.

    Dessa var verkligen top notch, om ni hittar det i någon hylla nånstans så töm den, köp allt dom har.
    Så sjukt bra balanserad smak mellan sötma, rökighet och starkt.
    Även sambon som tycker Santa Marias sweet chilisås är stark gillade dessa.
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	DSC_0102.jpg
Visningar:	29
Storlek:	92,9 KB
Id:	449013

    Blev lite mer blandat här.
    Stora burken är en vanlig bra bas bbq sås, inget jättespännande men bra mycket bättre än vad man brukar hitta i hyllan på Ica.
    Den orangea är en paprikasås som var jäkla schysst, lite sting i den också.
    Bruna till vänster är en chili/bbq sås med inslag av björnbär.
    Till höger är det jag tyckte var mest förvånande att jag fick med mig hem.
    En sylt/marmelad/chutney historia med rostad vitlök!
    Skakade på huvudet igår när en polare som varit där sa att det fanns marmelad och sånt, det hör ju fan inte hemma på en GRILLmässa!
    Men jag fick smaka på denna och det tog inte ens en sekund innan jag slog till och köpte en burk.
    Inte bestämt mig för vad jag ska grilla ikväll men den burken kommer garanterat åka fram.
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	DSC_0103.jpg
Visningar:	19
Storlek:	96,5 KB
Id:	449014

  5. #165
    Medlem Kratozs avatar
    Reg.datum
    jan 2012
    Ort
    Borlänge
    Hoj
    KTM 1290 Super Adventure, Honda CB650 -80
    Inlägg
    4 002
    Idag hamburgare och bönburgare!
    Vanlig köttfärs med hackad vitlök, ingefära och chili.
    Tillbehör rå lök, lång-stekt lök, sötpotatis-slantar, guacamole, bbq-sås, vitlök sås, tomatskivor och surdegsbröd.
    Testade först med ett grill-nät men blev ingen yta alls så tog bort det och grillade färdigt på gallret.
    Hamburgare kan bli så jävla gott!
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	P_20190512_184348_1.jpg
Visningar:	26
Storlek:	962,8 KB
Id:	449022
    Marc Marquez! You had me at Valencia 2012! :)

  6. #166
    Medlem Knoddass avatar
    Reg.datum
    nov 2010
    Ort
    Ängelholm
    Hoj
    Ja
    Inlägg
    2 460
    Burgare är grymt!!
    Nät funkar till fisk eller grönsaker typ, aldrig lyckats få bra yta på en köttbit med nät.

    Idag körde jag fläskkarré, en väldigt osexig köttbit som jag i princip bara använder för att göra pulled pork men det blev riktigt gott och saftigt.
    Fick chansen att prova mina nya såser och så jävla bra det blev!
    Körde green sweet chili sås över köttet och la till en klick chutney med rostad vitlök, sanslöst gott!

    Klicka på bilden för en större version

Namn:	DSCPDC_0002_BURST20190512195005754_COVER.jpg
Visningar:	19
Storlek:	105,5 KB
Id:	449025
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	DSC_0107.jpg
Visningar:	22
Storlek:	87,1 KB
Id:	449026

  7. #167
    Medlem Kratozs avatar
    Reg.datum
    jan 2012
    Ort
    Borlänge
    Hoj
    KTM 1290 Super Adventure, Honda CB650 -80
    Inlägg
    4 002
    Citat Ursprungligen postat av Knoddas Visa inlägg
    Burgare är grymt!!
    Nät funkar till fisk eller grönsaker typ, aldrig lyckats få bra yta på en köttbit med nät.

    Idag körde jag fläskkarré, en väldigt osexig köttbit som jag i princip bara använder för att göra pulled pork men det blev riktigt gott och saftigt.
    Fick chansen att prova mina nya såser och så jävla bra det blev!
    Körde green sweet chili sås över köttet och la till en klick chutney med rostad vitlök, sanslöst gott!

    Klicka på bilden för en större version

Namn:	DSCPDC_0002_BURST20190512195005754_COVER.jpg
Visningar:	19
Storlek:	105,5 KB
Id:	449025
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	DSC_0107.jpg
Visningar:	22
Storlek:	87,1 KB
Id:	449026
    Jag är rätt förtjust i karré.
    Ser riktigt fint ut!

    Går den där marmeladen att hitta i vanlig affär?
    Har du nåt bra tips på en chipotle-sås?
    Marc Marquez! You had me at Valencia 2012! :)

  8. #168
    Medlem Knoddass avatar
    Reg.datum
    nov 2010
    Ort
    Ängelholm
    Hoj
    Ja
    Inlägg
    2 460
    Citat Ursprungligen postat av Kratoz Visa inlägg
    Jag är rätt förtjust i karré.
    Ser riktigt fint ut!

    Går den där marmeladen att hitta i vanlig affär?
    Har du nåt bra tips på en chipotle-sås?
    Kristamöllan heter dom jag köpte marmeladen av, finns på Facebook.
    Chipotle-sås har jag väldigt lite erfarenhet av, men jag gillar Chili Klaus, han har lite olika varianter.
    Jag har testat ketchupen och bbq-såsen som båda är riktigt bra med tydlig hetta, perfekt om man vill svettas lite lagom till maten

    Här har du länk till marmeladen, verkar tyvärr inte som att man kan beställa därifrån till Sverige dock.
    https://www.thegarlicfarm.co.uk/prod...ast-garlic-jam
    Senast redigerat av Knoddas den 2019-05-12 klockan 20:55.

  9. #169
    Medlem Kratozs avatar
    Reg.datum
    jan 2012
    Ort
    Borlänge
    Hoj
    KTM 1290 Super Adventure, Honda CB650 -80
    Inlägg
    4 002
    Som sagt gillar jag karré.
    Frun fick tag på några bitar av den största karré jag sett.
    Hon la på lite vanlig senap och hällde sedan på Gugs's rubb som vi gjorde en batch av häromdagen.
    Grillade 5 min lite hårdare per sida och sedan 5 min per sida lite lugnare för att gå klart och skapa kors-mönster.
    Blev fantastiskt gott!
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	P_20190514_191617_1.jpg
Visningar:	20
Storlek:	862,3 KB
Id:	449071
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	P_20190514_192251_1.jpg
Visningar:	22
Storlek:	839,4 KB
Id:	449072
    Klicka på bilden för en större version

Namn:	P_20190514_194420_1.jpg
Visningar:	20
Storlek:	425,7 KB
Id:	449073
    Senast redigerat av Kratoz den 2019-05-14 klockan 19:06.
    Marc Marquez! You had me at Valencia 2012! :)

  10. #170
    Medlem Knoddass avatar
    Reg.datum
    nov 2010
    Ort
    Ängelholm
    Hoj
    Ja
    Inlägg
    2 460
    Karré kan bli jäkligt gott, om man får tag på en bra bit och den blir grillad på rätt vis
    Haft oturen att få dåliga bitar då jag brukade grilla det var och varannan dag på jobb förra året, inte så kul...
    Ingen grillning idag för tjErringen är sjuk och "jag kan inte äta sånt då!!11!!1!", men imorgon så jäklar

Sidan 9 av 9 FörstaFörsta ... 3456789

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •  

Moderna ABS-system är riktigt bra på i princip alla underlag, inte bara asfalt. Vi körde gruskurs i helgen och då pratade vi bland annat om ABS. Den allmänna meni [...]

Niklasinorr
Vill du annonsera ovan? Klicka här