Sidan 4 av 4 FörstaFörsta 1234
Resultat 61 till 62 av 62
 1. #61
  Medlem burningheads avatar
  Reg.datum
  apr 2008
  Ort
  Gbg-regionen
  Hoj
  Yamaha MT-10SP
  Inlägg
  180
  Citat Ursprungligen postat av Hixman Visa inlägg
  Om nån skulle vara intresserad så har jag börjat lägga upp filmer från Europa touren 2017.
  https://www.youtube.com/channel/UCaw..._as=subscriber
  Tackar för inspirationen, vi planerar en alpresa 2018.
  // lev livet idag, imorgon kan det vara för sent...

 2. #62
  En stor s(t)ake! maxximuss avatar
  Reg.datum
  sep 2003
  Ort
  Scania Land
  Hoj
  Litta BMW & litta Ducati
  Inlägg
  1 206
  Citat Ursprungligen postat av Newbie_stefan Visa inlägg
  Angående resa i Polen så kan man nog få ganska olika svar beroende på vem man frågar.
  Frågar du mig så skulle jag avråda dig från mc resa i Polen under premisserna att resans syfte är att köra bra mc-vägar. Har du något specifikt resmål i Polen och vill ta hojen dit....kör på

  Min upplevelse av att köra mc i Polen är från många år sedan när jag körde hem från Kroatien.
  Den resan hade gått via Tyskland, Italien, Österrike, Slovenien, Tjeckien och Polen.
  I flera av dessa länder kör de inspirerat...Mycket mer inspirerat än här hemma. Dessutom är det mycket mer trafik på kontinenten än här. I samtliga av länderna med livfull körning njöt jag av tempot och deras inställning till trafiksäkerhet. Jag kände mig aldrig otrygg.
  Men i Polen var det något helt annat. De kör fort precis som i Italien... Men hänsynslöst. Det är som om väldigt många av dem helt saknar respekt för andras hälsa och liv. Det finns skäl till att många av de polska vägarna kantas av mängder av kors. Vägarna var inte sällan i dåligt skick för mc-körning. Nu körde jag bara 80-100 mil i Polen om jag minns rätt och det finns massor av vägar i Polen.
  Jag vet att det finns många som åker till Polen årligen på mc-resa. Jag förstår inte varför, men de kanske åker för resmålet och inte körupplevelsen. För om det är körupplevelsen som lockar så skulle jag välja ett annat land.
  I övrigt har säkert Polen massor att erbjuda.... Men bra mc-körning.... Knappast.

  Friskriver mig från samtliga stavfel, syftningsfel och i övrigt dåligt formulerad och obegriplig text då jag är för lat för att läsa det jag har skrivit här på telefonen.
  När körde du i Polen senast? På 90-talet? Då körde alla som om domedagen var här, nu har alla lugnat ner sig, massvis med poliser, fartkameror och straffen har skärpts radikalt. Vägarna är bättre än i Sverige. Vad gäller fina mc vägar o utsikter så tipsar jag köra från ex. Swinoujscie-Masuriska sjöarna via Kolobrzeg (mkt fina vägar med lite trafik förutom vid Gdansk såklart). Eller ner i Södra Polen upp i bergen, Nedre Slesien ex sen en tur till Tjeckoslovakien som det borde heta, eller mot östra Polen, sen in till Ukraina, bergen där heter Biesczady (sök på yt finns många fina mc filmer)
  "Knowledge is cosmic. It does not evolve or unfold in man. Man unfolds to an awareness of it. He gradually discovers it." - Walter Russell

  "Once men died for Truth, but now Truth dies at the hands of men." - Manly P. Hall

Sidan 4 av 4 FörstaFörsta 1234

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •  

Det känns som du focuserar på Shoei för att det är ett känt märke. Alla människor har olika huvudform, och olika hjälmfabrikat passar olika huvudformer. Mitt r [...]

Bandit-1200
Vill du annonsera ovan? Klicka här