Hej, igen...
Jag bestämde mig för att lägga upp en ny tråd om Honda bygget och jag tänkte snabbt uppdatera er om vad som har hänt.

2/11 - 2017
Jag fick hem motorcykeln den andra November, då fungerade den bra och såg mycket finnare ut än vad Suzukin gjorde men den ser ändå finnare ut på bild än i verkligheten.
Bilder: https://i.imgur.com/9k840H3.jpg och https://i.imgur.com/8MRY6Xb.jpg

Vi började direkt ta av plast bitar och göra vad vi kunde för att få den redo för besiktning, den har nämligen inte blivit besiktigad på 15 år. Vi får se hur det går. vi fick slipa på handtaget för att gasen inte riktigt ville gå tillbaka efter att man fragit i den (handtaget var ojämt längst ut).
Från Suzukin tog vi kicken eftersom den på Hondan var sönder i fjädringen.
Vi kollade avgasröret för problem, den har en stor buckla och läcker vid svetsningen som håller fast ljuddämparen, borde inte vara så svårt att fixa.
Bilder: https://i.imgur.com/HXOzSXp.jpg https://i.imgur.com/WBZZKbf.jpg och https://i.imgur.com/QotToUI.jpg

3/11 - 2017
Motorcykeln hade inget bromshandtag när vi fick den så vi snodde det från suzukin så länge och vi kollade så att bromsarna fungerade, det gjorde dem. Vi letade även fram ett el schema, svårt!
Bilder: https://i.imgur.com/GWTDvl5.jpg och https://i.imgur.com/UbTJ7di.jpg

4/11 - 2017
Efter en provkörning så kunde män känna att kopplingen slirade så vi bestämde oss för att byta lamellerna, de behöver säkert bytas ändå. Vi öppnade höger motorsida och tömde den på all olja. Gick snabbt igenom förgasaren också för att få den ren. Vi beställde även nya lameller den dagen tillsammans med några andra sacker.
Bild: https://i.imgur.com/EssIJhK.jpg

13/11
De saker vi beställt kom, nya lameller, kopplingsfjädrar, hastighetsvajer, luftfilter, bromshandtag och många motortätningar. Jag bytte mitt egna luftfilter vilket var en tvättsvamp (utan någon tvättmedel i!) som jag hade där eftersom luftfiltret som ingick hade ett stort hål i sig. Det nya blev mycket bättre! Jag bytte tillbaka till det orginala bromshandtaget. Vi plockade bort lamellerna men hann inte installera de nya.
Bilder: https://i.imgur.com/W6m1IJT.jpg https://i.imgur.com/JoNd0Ve.jpg https://i.imgur.com/BWCj43I.jpg https://i.imgur.com/nnvvB2i.jpg https://i.imgur.com/jPKYklI.jpg https://i.imgur.com/b30HS21.jpg https://i.imgur.com/mvF9eIi.jpg https://i.imgur.com/MRavEvF.jpg https://i.imgur.com/CKUQN1N.jpg och https://i.imgur.com/OFE3eVR.jpg

Just nu:
Nästa steg för att få den besiktnings-redo är att fixa hastighetsvajern, byta lameller, kanske svetsa avgasröret och sätta på kåporna igen. Sen tror jag att den är klar!