Reaktionspoäng
1,743

Profilinlägg Senaste aktivitet Inlägg Om

 • Min hustru skickade det i postpaketet tillsammans med 100 st 3-lagers munsskyd med olika illustrationer från Peru. Det blir lite kostsamt att skicka det för frakten är drygt 400 kr men tillsammans med 100 3-lagers munsskydd som kan tvättas minst 50 ggr var det lönt. Tar ca 2 veckor med posten. Ivermectina kostar 30 ml ca 150 SEK. räcker i ca 2 månader.
  Sir Kurtock
  Sir Kurtock
  Undersöker nu huruvida jag skall kunna ta hem Ivermectin utan problem. Måste vara säker på att jag får leveransen. Har några som absolut vill köpa Oavsett tullavgift måste jag betala. Finns på https://itapoteket.com/piller/xalatan-0005.html att beställa men bara i pillerform, och hutlöst dyrt. Och jag själv vill inte ha Ivermectin i form av piller för att den är bäst i vätskeform. Jag återkommer.
  zoda
  Kanon..
  Såg i en tråd på flashback att tullen blivit hårdare på att kolla detta. Har du kolla på om leveransen ifrån itapoteket.se når hela vägen fram?
  Sir Kurtock
  Sir Kurtock
  Nej. Men dom skriver att om försändelsen skulle komma bort lr liknande skickas det på nytt lr pengarna tillbaka. Antagligen därför så dyrt. Återstår att se för den som beställer.
  Jag vet inte varför som t ex Apotea.se inte har det i sitt sortiment längre. Den fanns i Februari för 251 SEK. Kommer dock inte ihåg om det var för 10 lr 20 tabletter..
  • Gilla
  Reaktioner: zoda
 • Loading...
 • Loading...
 • Loading...
Top