Recent content by Zalfus

 1. Zalfus

  Najtråd?

  Vad menar du med det? :va En korrekt dragen skruv lossnar i normala fall inte. Om den däremot är på väg att lossna pga vibrationer eller vad som, så är det väl klart att tråd hjälper? Om man låst rätt vill säga.
 2. Zalfus

  Hur går det till vid testkörning gatu mc på falkenberg?

  Nu blir jag också väldigt osäker, men jag har för mig att det brukade vara det förr i tiden när jag körde gatgrupp. 1-2 personer med väst iaf.
 3. Zalfus

  Hur går det till vid testkörning gatu mc på falkenberg?

  Det har väl alltid varit föråkare där? Nu har jag bara kört licensgrupp senaste två åren men innan dess så var det alltid någon föråkare i gatgrupperna.
 4. Zalfus

  Hur går det till vid testkörning gatu mc på falkenberg?

  Det går ju inte jämföra bankörning med landsvägskörning eftersom det sker på en racerbana. Fri fart med andra ord och ingen farbror blå. Dock ska man veta att det ofta är stor skillnad erfarenhetsmässigt, således också fartmässigt i gatgrupperna. Det skall tas hänsyn till och man kör med omdöme...
 5. Zalfus

  Hur går det till vid testkörning gatu mc på falkenberg?

  Det innebär att det åtminstone skall vara en föråkare (från FMK) ute på banan i varje grupp.
 6. Zalfus

  Borrning i båten, vart ska man borra.

  Att bromsa med båten full med vatten kan bli spännande då vattnet kan skölja över ok och skivor fram = dålig bromsverkan. Därför ska pluggarna tas ur vid körning i regn.
 7. Zalfus

  Brutales omväg till Rookie 600

  EDIT: Om man läser allt från första början så.... Det var inget :glömdet Jag har ju förstått att du har kraschat men vad var det egentligen som hände? Jag har nog missat det ifall du redan har skrivit det någonstans. Hoppas på snabb rehab i alla fall och att du är tillbaks i sadeln snart!
 8. Zalfus

  Bilder SM-premiär Anderstorp 2016

  Tack så mycket! :tummenupp
 9. Zalfus

  Premiär Anderstorp 7-8/5

  Det är inte det som är tanken med Speedster. Speedster är till för att känna på hur det är att rejsa. Se vad man ligger på för tider och när man känner sig bekväm flytta upp till Rookie-klasserna. Att bli kvar i Speedster för att "vinna" är inte grundtanken, utan grundtanken är att få fler att...
 10. Zalfus

  Falkenberg 20/4

  Brukar vara 2 gatgrupper (medel, snabb) och en licensgrupp. Passen är ca 20 minuter.
 11. Zalfus

  Hur gamla slicks kan man köra på?

  Precis på samma ställe brukar jag också få släpp bak. Mjuka släpp alltid men även med fräscha däck. Kanske är jag som laddar på för mkt eller så är det lite halt där.
 12. Zalfus

  SP Quickshifter

  Se där! Jag trodde man var tvungen att köpa kablage också, men det ingick ju faktiskt. Ja det får nog bli en HM ändå! Tack för era svar.
 13. Zalfus

  SP Quickshifter

  Postar detta i raceforumet för jag hoppas på att det finns mer erfarenhet och kunskap om ämnet här. :) Är på jakt efter en quickshifter men är inte ute efter det värsta eftersom jag inte vet hur länge till jag kommer behålla hojen. Jag snubblade över "Shift Power" ifrån England på eBay och...
 14. Zalfus

  Brun sörja i kylsystemet

  Ja där stog det ju lite mer. Då får det bli en genomsköljning av systemet och sedan waterwetter istället, och hoppas att det blir bra. Tack för hjälpen! :tummenupp
Top