Recent content by Tammer

  1. Dagens Blocket! (mc-relaterat)

    Helt obegripligt att folk inte lägger en femhundring och en timmes tid på att besiktiga hojen innan man annonserar ut den. Det är oändligt mycket mer lättsålt om det är besiktigat, godkänt och klart.
  2. Dagens Blocket! (mc-relaterat)

    Samlare är bara intresserade av enstånkor, klassiker som Yamaha SR250/400/500, offroad som t ex Honda XL 250/500 och äldre 125cc. Men Blocket verkar lugnt även för andra hojar.
  3. Dagens Blocket! (mc-relaterat)

    Det är ingen riktig fart på Blocket än, åtminstone inte i de lägre prisklasserna. Är det vädret som håller tillbaka, eller är det osäkerheten i världsläget?
  4. Dagens Blocket! (mc-relaterat)

    Nåt konstigt var det med den annonsen.
  5. Dagens Blocket! (mc-relaterat)

    Det fanns väl ingen SR250 där? Och det mesta var ju alldeles för lång bort också.
  6. Hur många mil körde du i dag?

    Inget åkande än, vintern har inte släppt sitt grepp. Nästan nollgradigt här i uppland och risk för snö idag. Om våren och sommaren fortsätter så här så får man nästan sälja hojarna och köpa en X-box istället... Säsongen blir bara kortare och kortare trots den globala uppvärmningen.
  7. Stora Mellanösterntråden

    Nu ska Israel hämnas för attacken från Iran, som var en hämnd för att Israel sprängde Irans ambassad i Damaskus. Det är inte konstigt att det aldrig blir fred Mellanöstern...
  8. Gamla enstånkor

    Det är inte så många år sedan de här var nästan osäljbara, och kunde köpas för några tusenlappar. Ingen ville ha en tung, slö offroad 250 med fjädringsväg som en landsvägsmaskin.
  9. Stora Mellanösterntråden

    Jag tror alla fattar vad jag menar utom de som inte vill fatta. Iran, Irak, same same... Barnbordet..?
  10. Stora Mellanösterntråden

    Vad ska man säga då om man vill sammanfatta den regionen? De är alla muslimska stater?
  11. Gamla enstånkor

    Konstigt att den inte är såld än, med rätt pris så brukar de här försvinna snabbt. Är det frånvaron av originalskick som skrämmer bort köparna?
  12. Stora Mellanösterntråden

    Det är inget krig i Mellanöstern och det kommer inte att bli något heller. Varje krig har slutat med en förkrossande seger för Israel och det misstaget kommer inte de arabiska staterna göra om igen.
  13. Stora Mellanösterntråden

    Iran var tvingade att svara på Israels attack mot ambassaden i Damaskus, för att inte framstå som svaga. Men man gör det på ett sätt som inte gör någon skada, Israel har kapacitet att oskadliggöra den typen av drönare. Iran vågar inte slå till på allvar mot Israel eftersom man skulle förlora ett...
  14. Stora Mellanösterntråden

    Nu händer det saker. Iran har bordat ett israeliskt fartyg. Det kan bli spännande, Israel är inte kända för att lägga fingrarna emellan.
  15. Dagens Blocket! (mc-relaterat)

    Har något noterat det sjuka med Blocket/Tradera/Marketplace m fl säljsajter? Så fort något sälja under "marknadspris" går det direkt. Jag har letat efter en AWD till landet i några veckor nu, och det dyker upp på t ex Blocket ibland. Om något säljs för ett par tusen under snittpriset är de sålt...
Top