Pris
40 000 :-
Säljes

Aprilia RSV Mille R

Annonsuppgifter

Distrikt Stockholm
Kategori Roadracing
Årsmodell 2001
Miltal 3000-3999

Nu måste den säljas. Mille r -01. Nu måste nån annan få chansen att ha roligt så jag säljer min ögonsten. Detta är en f.d BOTT-hoj, så den är fullt racepreppad och lite skrapad efter nåt besök i bollhavet. Allt som ska najas är najat. 3x Öhlin men gaffeln är en -03 så det sitter radial-ok på. Dubbla uppsättningar OZ fälgar. En uppsättning sitter det ISR på och den andra Galfer wave. Dubbla Akra. Kit kylare. Gilles fotpinnar. Just nu sitter ett superbikechip i men det finns även en mapp gjord av AVA mc till Pc lll. Bara att ladda upp. Originalkåporna är lite repade. Massor med kolfiber. Moddad luftburk.
Eftersom det är en f.d racehoj så finns det massor med delar till. En reservdelsmotor samt en racepreppad. En back full med diverse slit och reservdelar. En extra tank med bensinpump. En uppsättning krashkåpor. En extra framskärm i kolfiber. Akra 2/2 avgassystem och ett 2/1 med länkpipor dock utan ljuddämpare. Två extra spjällhus. Sitter 57mm på nu med kolfiberstackar. . En låda bak och framdrev, en ny 520 kedja. Depåstöd fram och bak. Däckvärmare lite halvrisiga.
Ja helt enkelt en jädra massa prylar. Bara att anmäla sig till nästa bankörning!
Nu har jag en herrans massa kompisar redan så är du ute efter en pratstund eller bara sparka däck, hör inte av dig. Jag är inte heller intresserad av fantasifulla bytesidéer. Jag kommer inte att svara.

Kontaktuppgifter

Inlagd 2018-05-15 09:55
Användare tob
Namn Tobbe
Telefon 0707868510
Email Skicka email
Skicka PM

Denna annons har visats 463 gånger.


Kommer alltid finnas möjligheter att kringgå skiter. ..

JPT
Vill du annonsera ovan? Klicka här