Recent content by snoozarn

  1. Parkering i city

    Åk lite tidigare om möjligt alt kolla sthlm karta över mc-parkeringar? Bör finnas fler i närheten. :) Fått en fäst i bromsskiva samt sett flera få en inlindad på spegeln.
  2. Handledare för enstaka gånger

    Behövs det fortfarande? Jag har möjlighet, bor söder om söder. :) sänd mig ett pm.
  3. MT-10 gen 1 bränsleförbrukning

    Normalt, min gamla 2017 utan flashad ECU drack runt samma mängder - snittade 0,85. Inte ens med farthållare kom man ned till 0,7. Inspirerande körningar på helgen drog 1l/milen och vissa dagar tankade man 3 gånger. Du kan få fram din förbrukning & snitt, du har reglaget på vänstra menyknapparna.
  4. Servicepris MT-10 2022

    Stor motor, stora kostnader. Minns att jag blev förvånad över 6,5k för 1k-mila servicen på min MT10. MT07:an klart billigare men inte lika rolig.
  5. Yamaha MT-10

    Dem säljs väldigt snabbt, gäller att vara på hugget alt beställa från utlandet. Jag körde två år utan mapp & kat, självklart går den jämnare med en korrekt mappning men det är inget krav.
  6. Yamaha MT-10

    Finns på blocket. Nej, det behöver du inte.
  7. Yamaha MT-10

    Kul, grattis. Släng upp bilder :) Jag & en vän som kör likadan set-up var väldigt nöjda med ljudet, inte för högt & inte för lågt. Vi körde förvisso inget på bana i år men ljudmässigt var det utmärkt. En Tuono med akra-pipa lät snäppet högre skulle jag säga & dessa får ju köra på bana verkar...
  8. Yamaha MT-10

    Dominator är bra, kostar 2k ist för 4,5k som SRP tar. Jag har ett likadant fast med original slip-on så det låter lagom. Märkt av lite avsaknad av kraft på senaste dock, nyservad sen 250 mil men har svårare att få upp hojen i powerwheelies än tidigare på 2/3an och kraften känns allmänt...
  9. Yamaha MT-10

    Ser så ut. Bara dämpare.
  10. Yamaha MT-10

    Dominator har en del alternativ om man är sugen på link-pipe eller slip-ons.
  11. Yamaha MT-10

    Snyggt. Vad har du för mellanburk? Leo-vince? Går den igenom besiktning eller får du byta tillbaks till kat då? :)
  12. Yamaha MT-10

    Låter lovande, tack!
  13. Yamaha MT-10

    Just fan, tack för påminnelsen. Då får man ändå sätta på katalysatorn trots allt, någon som gjort det? Kan man skippa att montera de två vajrarna som man en gång i tiden monterade av?
  14. Yamaha MT-10

    Kör en MT10 årsmodell 17, har sp-engineering decat Y-pipe med liten slip-on som sitter strax under fotpinnen. Hann åka i några månader innan man blev stoppad & flygande inspektion på det pga. för högt ljud. :lol Byter ut det under vintern mot antingen Swedish race parts decat low db (om det går...
Top