Recent content by Markus

  1. Markus

    Sverige idag..

    Vilka andra områden tänker du på? Jag tror det vore helt omöjligt att börja prata om en gynnad banksektor. Folk ser de ju fortfarande som en fiende. Kolla ett kommentarsfält på Facebook om du vill veta hur blåst befolkning vi har. Älgkalvarna igår är ett utmärkt exempel.
  2. Markus

    Sverige idag..

    Ja man behöver ju inte gå all in men en sådan debatt är som bekant omöjlig i Sverige.
  3. Markus

    Sverige idag..

    Att ha naturresurser är inget man väljer. Att bygga upp en framgångsrik banksektor står alla helt fritt. Så det går bra att jämföra med Schweiz.
  4. Markus

    Sverige idag..

    Självklart massor.
  5. Markus

    Sverige idag..

    Jaaaa! Och kolla på England, massvält sedan de lämnade. 😅
  6. Markus

    Nygammal tråd: Var kommer era nick ifrån?

    Det är lite unikt.. Jag har sett filmen. Är det med flickan vars mamma är på sjukhus?
  7. Markus

    Sverige idag..

    Bra, två steg närmre Meloni 🤤
  8. Markus

    Sverige idag..

    Är det inte väldigt konstigt att alternativ media svämmade över igår av en film på en muslim som hugger ner politiker och poliser. Men på svt och Svd finns inget. Tydligen har någon MSM tagit upp det men proportionerna är ofattbara. Tänk om det vore tvärtom. Kom ihåg att rösta.
  9. Markus

    Sverige idag..

    Så pinsamt ja. Vad vet ens Swedish pm om vad fan som händer i Rafah? Inte ett skit så klart, hur skulle de veta det? Vår egen underrättelsetjänst är bevisligen beroende av Mossad. 😅 Jävla pajasland, invadera oss nu tack, vilket grannland som helst blir bra.
  10. Markus

    Sverige idag..

    Också klart. Valarbetaren frågade om jag ville se när hon lade den i lådan, eehh? Ja sedan såg jag det inte ändå. Klart de sorterar bort vita mäns röster, eftersom en majoritet av vita män röstar SD kan de bara tjäna på att slänga alla.
  11. Markus

    Stora Mellanösterntråden

    Ja kanske, jag orkar inte, men ja, är väl bara att hamra på med propaganda, förlåt opinionsarbete menar jag.
  12. Markus

    Only in Sweden

    "You had one job"
  13. Markus

    Frågor man vågar ställa

    Däremot kollar jag mc kontinuerligt, så nog har det inte gått över inte. Var en fin R1 ute härom veckan, låga mil, 59,000. 🤤🤤🤤 Min son, nio år, har lyckligtvis ärvt mitt förnuft, frågade honom härom veckan om jag inte borde ha en mc, han kunde åka med till skolan osv. Alltså nej pappa, nu...
  14. Markus

    Only in Sweden

  15. Markus

    Frågor man vågar ställa

    Jag körde 2004-2017 ungefär, har paus. Bra att ha paus, man behöver inte göra allt för alltid. Har börjat känna lite samma med jakten, men vill ändå ha kvar den, men orkar inte nöta så många timmar. Är väl samma med alla intressen om man inte har någon diagnos? Det går upp och ner.
Top